Facebook Pixel ΣΟΚ στην Ισπανία για γνωστό παίκτη που είχε ακουστεί για Ολυμπιακό
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-06 10:56:00

ΣΟΚ στην Ισπανία με γνωστό παίκτη που είχε ακουστεί για Ολυμπιακό - Κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση

Sportdog Team
ΣΟΚ στην Ισπανία με γνωστό παίκτη που είχε ακουστεί για Ολυμπιακό - Κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση

"Βόμβα" στην Ιβηρική, καθώς όπως έγινε γνωστό, ποδοσφαιριστής ομάδας της La Liga κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση και θα βρεθεί στο εδώλιο.

Γουίλιαμ Καρβάλιο: Μπλεξίματα για τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή της Μπέτις, που στο παρελθόν είχε ακουστεί και για τον Ολυμπιακό, μιας και την Τρίτη (6/2) θα βρεθεί στο δικαστήριο της Σεβίλλης με σκοπό να καταθέσει σε δίκη για σεξουαλική κακοποίηση, αφού κατηγορείται ότι νάρκωσε και κακοποίησε σεξουαλικά το θύμα.

«Συναντήθηκε με έναν ποδοσφαιριστή σε ένα εστιατόριο, ενώ στη συνέχεια πήγαν σε ένα κλαμπ. Αργότερα ξύπνησε σε ένα ξενοδοχείο με ξεκάθαρα σημάδια βίας στο σώμα της, χωρίς να θυμάται τι έγινε», αναφέρει χαρακτηριστικά η καταγγελία που έχει γίνει.

Σε δημοσίευμα του «OK Diario» τονίζεται πως η κοπέλα θυμάται τέλεια την εικόνα. «Την άρπαξε σφιχτά από τον λαιμό και την ανάγκασε να κάνει στοματικό έρωτα», ανέφερε στην καταγγελία που έγινε στους ανθρώπους της Μονάδας Οικογένειας και Γυναικείας Φροντίδας (UFAM), ενώ αν ο Γουίλιαμ Καρβάλιο δεν εμφανιστεί στο δικαστήριο θα διαταχθεί η σύλληψή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλος Μαρινάκης με Άλβες για συγκεκριμένο λόγο - Κωμικό για Ντάρκο-Γιοβάνοβιτς, δεν είναι... απελπισμένος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags