Facebook Pixel Νότιγχαμ Φόρεστ: Αποκάλυψη... βόμβα - Πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ έριξε... άκυρο σε Μαρινάκη για τον πάγκο της Νότιγχαμ (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-19 23:05:00

Αποκάλυψη... βόμβα - Πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ έριξε... άκυρο σε Μαρινάκη (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Αποκάλυψη... βόμβα - Πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ έριξε... άκυρο σε Μαρινάκη (ΦΩΤΟ)

Ρεπορτάζ... φωτιά από το εξωτερικό που αναφέρει ότι γνωστός προπονητής που έχει περάσει και από τον πάγκο του Δικεφάλου του Βορρά αρνήθηκε πρόταση που του έγινε από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Αμπέλ Φερέιρα: Εξαιρετική είναι η δουλειά του Πορτογάλου τεχνικού στην Παλμέιρας τα τελευταία χρόνια, κάτι που έχει ανεβάσει πολύ την χρηματιστηριακή αξία του, με πιο ενδεικτικό το γεγονός ότι το όνομά του έπαιξε για τον πάγκο της Εθνικής Βραζιλίας, ενώ το ειδησεογραφικό πρακτορείο ESPN  αναφέρει πως ο Πορτογάλος είχε επίσημες προτάσεις από συλλόγους, που του προσέφεραν μεγάλα συμβόλαια, αλλά απάντησε αρνητικά.

Πιο συγκεκριμένα ο Αμπέλ Φερέιρα είχε προτάσεις συνεργασίας από τις Αλ Χιλάλ και Αλ Νάσρ, ενώ υπήρχε κρούση και από την Τσέλσι, που αναζητούσε τεχνικό, καθώς και από τις Κρίσταλ Πάλας και Νότιγχαμ Φόρεστ, σύμφωνα με όσα αναφέρει το Μέσο της Βραζιλίας.

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε τώρα στον Ολυμπιακό - Μήνυμα Σλούκα με πολλούς αποδέκτες: "Ένα αδιανόητο ταξίδι, για φέτος έφτασε στο τέλος του"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags