Facebook Pixel Ετοιμάζεται... βόμβα στη Γιουνάιτεντ! Έρχεται επιστροφή του Καντονά
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-19 15:53:00

Ετοιμάζεται... βόμβα στη Γιουνάιτεντ! Έρχεται επιστροφή του Καντονά σε πόστο έκπληξη

Sportdog Team
Ετοιμάζεται... βόμβα στη Γιουνάιτεντ! Έρχεται επιστροφή του Καντονά σε πόστο έκπληξη

Η νέα ιδιοκτησία των Κόκκινων Διαβόλων σχεδιάζει τις επόμενες κινήσεις της και μάλιστα ανάμεσα σε αυτές είναι η επιστροφή του Γάλλου θρύλου της ομάδας σε πόστο έκπληξη.

Ερίκ Καντονά: Έτοιμη για μια κίνηση που σίγουρα θα προκαλέσει... πάταγο είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μιας και η νέα διοίκηση του Σερ Τζιμ Ράτκλιφ θέλει να δώσει πόστο στον Γάλλο θρύλο της ομάδας, όπως αποκάλυψε ρεπορτάζ της Sun, με τις δύο πλευρές μάλιστα να είναι σε συζητήσεις.

O παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μετά από μια τελευταία χρονιά στη Γαλλία (Νιμ, 1991), πέρασε στην Αγγλία όπου και αγωνίστηκε πρώτα στη Λιντς (1992) και στη συνέχεια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1992-1997) κατακτώντας 5 πρωταθλήματα, τα τέσσερα με τους Κόκκινους Διαβόλους, τέσσερα Λιγκ Καπ και δύο Κύπελλα.

«Σίγουρα δεν υπάρχει θέμα για κάποια θέση στο τεχνικό τιμ, αλλά ίσως κάτι άλλο. Είμαι σίγουρος πως με τον Ράτκλιφ στη διοίκηση η ομάδα θα επιστρέψει στην κορυφή. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει τη Γιουνάιτεντ, είναι οπαδός της από μικρό παιδί και θα κάνει τα πάντα για να τη βοηθήσει. Οπως έκανα κι εγώ. Δεν έπαιξα ποτέ ποδόσφαιρο για τα χρήματα. Είναι το πάθος μου. Μάλιστα θα πλήρωνα για να φορέσω τη φανέλα της Μάντσεστερ...», είπε ο Ερίκ Καντονά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Αλμέιδα "τελειώνει" το... παιδί του Μελισσανίδη - Φόβος για "ντου" μεγάλης ελληνικής ομάδας στην ΑΕΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags