Facebook Pixel Βίκτωρ Κλωναρίδης: Ολικό restart για τον Κλωναρίδη - Θυμίζει εποχές... ΑΕΚ και Παναθηναϊκού (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-12 23:45:00

Ολικό restart για τον Κλωναρίδη - Θυμίζει εποχές... ΑΕΚ και Παναθηναϊκού (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ολικό restart για τον Κλωναρίδη - Θυμίζει εποχές... ΑΕΚ και Παναθηναϊκού (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο έμπειρος εξτρέμ έχει μοιράσει ήδη 5 ασίστ!

Αναμφίβολα ένα από τα πρόσωπα που ξεχωρίζουν μέχρι στιγμής στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι ο Βίκτωρ Κλωναρίδης, ο οποίος δείχνει να έχει βρει τα πατήματά του με τον Κόουλμαν στον πάγκο του Ατρομήτου.

Ο έμπειρος εξτρέμ έχει κατορθώσει να μοιράσει 5 ασίστ σε 3 συμμετοχές. Το στατιστικό γίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακό αν αναλογιστούμε ότι έχει παίξει ουσιαστικά 200 αγωνιστικά λεπτά, κάτι που σημαίνει ότι μοιράζει μια ασίστ ανά... 40 λεπτά! Για την ιστορία έχει μοιράσει δύο γκολ στον Τζαβίδα και από ένα στους Κεχρίντα, Μουνίθ και Κάρτανσον.

 

Ο 30χρονος εξτρέμ βρίσκεται από πέρυσι στον Ατρόμητο, ωστόσο τον είχε παρασύρει η γενικότερη μετριότητα της ομάδας, με αποτέλεσμα να παίξει 19 φορές, να βάλει 2 γκολ και να μοιράσει μόλις μια ασίστ. Μάλιστα, είχε δοκιμαστεί τόσο ως φορ, αριστερός εξτρέμ και δεύτερος φορ, πέρα από την κλασική του θέση στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Από την ημέρα που έφυγε από τον Παναθηναϊκό την καλύτερη του χρονιά την είχε κάνει τη σεζόν 20-21, μιας και έπαιξε σε 39 αγώνες, έχοντας 7 γκολ και 7 ασίστ. Το συμβόλαιό του με τον Ατρόμητο ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και θα είναι στο χέρι του να κάνει την κατάλληλη χρονιά είτε για να ανέβει επίπεδο, είτε για να κάνει ένα νέο πολυετές συμβόλαιο με τον Ατρόμητο. 

Αξίζει να σημειωθεί για όποιον δεν το γνωρίζει πως ο Κλωναρίδης όχι μόνο δεν είναι διεθνής με την Εθνική Ελλάδος, αλλά έχει παίξει μόνο με την Εθνική Ελπίδων του Βελγίου και είναι γεννημένος στο Βέλγιο.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags