Facebook Pixel Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Επιστροφή Πρίγιοβιτς στην Ελλάδα - "Ντου" από ομάδα του Big 4 - Με τα… μισά χρήματα τον Γενάρη!
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-28 22:20:00

Επιστροφή Πρίγιοβιτς στην Ελλάδα - "Ντου" από ομάδα του Big 4 - Με τα… μισά χρήματα τον Γενάρη!

του Νίκου Στεργίου
Επιστροφή Πρίγιοβιτς στην Ελλάδα - "Ντου" από ομάδα του Big 4 - Με  τα… μισά χρήματα τον Γενάρη!

Σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Σέρβος και τι συμβόλαιο θα υπογράψει! Πώς προέκυψαν ξανά τα σενάρια για την επιστροφή του "Πρίγιο" και ποιος σύλλογος τον... χρειάζεται στην επίθεσή του; Γιατί θέλει να φύγει από την Αυστραλία και ποιες θα είναι οι αποδοχές του αν ξαναπαίξει στη Super League.

Το όνομα του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έχει επιστρέψει στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, αν και με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, από τη στιγμή που είχε αποχωρήσει η περίπτωσή του απασχολεί κατά διαστήματα στην επικαιρότητα.

Αφορμή στάθηκε μια σύγκριση που γίνεται με το συμβόλαιο/προσφορά τού Ολιβέιρα στους Θεσσαλονικείς, τη στιγμή που ο Πρίγιοβιτς λαμβάνει περίπου τα μισά χρήματα και συνεχίζει να είναι αποδοτικός στο σκοράρισμα.

Απευθυνθήκαμε στον δημοσιογράφο Δημήτρη Σιώρη, που γνωρίζει όσο ελάχιστοι στην Ελλάδα το ποδόσφαιρο στην Αυστραλία, για να συλλέξουμε πληροφορίες για το θέμα.

"Ψάχτηκε για να φύγει το καλοκαίρι - Δεν είναι σε καλή φυσική κατάσταση - Για αυτό παίρνει 500.000 ευρώ"

Δημήτρη, ο Πρίγιοβιτς στην περασμένη αγωνιστική περίοδο είχε πετύχει 13 γκολ σε 27 ματς. Γιατί φέτος δεν τον έχουμε δει μέχρι στιγμής να παίζει;

"Έχουν αρχίσει την αγωνιστική περίοδο στην Αυστραλία, αλλά ακόμα δεν έχει παίξει. Δεν είναι σε καλή φυσική κατάσταση γιατί ήταν τραυματίας, αλλά και επειδή ψαχνόταν να φύγει το καλοκαίρι και είχε μείνει πίσω. Μόνο που, τελικά, δεν έχει έφυγε. Δεν έχει παίξει σε κανένα από τα 5 ματς που έχει δώσει η ομάδα, αλλά ούτε και στα φιλικά".

Έχει ανοίξει κουβέντα στην Ελλάδα για το συμβόλαιο του Ολιβέιρα, που είναι στο 1 εκατ. ευρώ, ενώ ο Πρίγιοβιτς λαμβάνει τα μισά χρήματα και, δυνητικά, θα μπορούσε να είναι πιο αποδοτικός.

"Το συμβόλαιό του πρέπει να είναι κάπου στις 500.000 ευρώ, γιατί στην Αυστραλία έχουν προκαθορισμένο Financial Fair Play στα οικονομικά τους οι ομάδες. Είχε υπάρξει ομάδα που είχε εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα πλέι οφ, αλλά είχε μείνει εκτός γιατί είχε ξεπεράσει το FFP".

"Τρίτη με τον Ολιβέιρα η ΑΕΚ - Ελεύθερος για να φύγει ο Πρίγιοβιτς - Τον θέλει ο ΠΑΟΚ;"

Πώς σχολιάζει το γεγονός ότι ο Ολιβέιρα παίρνει τα διπλάσια και, έστω και μετά τον τραυματισμό του, είναι σκιά του καλού του εαυτού.

"Τη χρονιά που είχε τον Ολιβέιρα η ΑΕΚ ως βασικό επιθετικό, βγήκε τρίτη. Τι άλλο να πω εγώ;".

Τέλος, Δημήτρη, θέλω να μου αναλύσεις το καθεστώς μεταγραφών στην Αυστραλία: Ο Πρίγιοβιτς έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 - Μπορεί αυτό να είναι πρόβλημα;

"Το 90% φεύγουν ως ελεύθεροι, μπορεί να φύγει Γενάρη γιατί και αυτός ψάχνεται για να αποχωρήσει. Αλλά και μεταγραφή αν χρειαστεί να γίνει, αν τον θελήσει ο ΠΑΟΚ πίσω ή άλλη ομάδα, μπορεί με ελάχιστα χρήματα να τον αποκτήσει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο εκλεκτός… ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού για αντι-Αϊτόρ στον ΠΑΟ - Βρήκε "νέο Τσιμίκα" στην Ελλάδα η Λίβερπουλ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags