Facebook Pixel Γιώργος Δώνης: Τα είπε... όλα ο Δώνης - Απίστευτη υπόκλιση σε Γιοβάνοβιτς - Αυτή η ομάδα φαβορί για το πρωτάθλημα (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-30 21:38:00

Τα είπε... όλα ο Δώνης - Απίστευτη υπόκλιση σε Γιοβάνοβιτς - Αυτή η ομάδα φαβορί για το πρωτάθλημα (vid)

Sportdog Team
Τα είπε... όλα ο Δώνης - Απίστευτη υπόκλιση σε Γιοβάνοβιτς - Αυτή η ομάδα φαβορί για το πρωτάθλημα (vid)

Στην εκπομπή του ANT1 για το Παγκόσμιο Κύπελλο φιλοξενήθηκε ο Έλληνας τεχνικός όπου αναφέρθηκε στην εμπειρία που είχε στις ΗΠΑ το 1994, ενώ μίλησε και για την φετινή Super League.

Γιώργος Δώνης: Συνέντευξη στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο έδωσε ο Έλληνας τεχνικός που εκτός των άλλων μίλησε για το ελληνικό πρωτάθλημα, αναφερόμενος με τα καλύτερα λόγια στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τον Παναθηναϊκό που έχρισε το πρώτο φαβορί για τον τίτλο, ενώ θυμήθηκε και την εμπειρία του από το Μουντιάλ του 1994 στις ΗΠΑ, με την εθνική ομάδα.

"Αυτό που κάνει ο Παναθηναϊκός είναι εντυπωσιακό, έχει 10 στα 10. Φαινόταν ότι η ομάδα από πέρυσι, από τα play off, βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό δρόμο και αυτή τη στιγμή για μένα είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Ιβάν (Γιοβάνοβιτς) είναι ένας έμπειρος προπονητής, έχει ξεχωρίσει με την επιτυχία που είχε στον ΑΠΟΕΛ, όπου έφτασε στους 8 του Champions League.

Είναι ένας προπονητής με πολλές παραστάσεις και νομίζω ότι η πρώτη χρονιά έβαλε τις βάσεις για τον Παναθηναϊκό και στη δεύτερη χρονιά τώρα, με την προσθήκη κάποιων ποδοσφαιριστών, ο Παναθηναϊκός είναι πολύ ανώτερος και ακολουθεί με πολύ σοβαρότητα το πλάνο του προπονητή του.

Η ποιότητα και το πολυ σωστό πλάνο οδηγούν τον Παναθηναϊκό αυτή τη στιγμή στο να επανέρχεται εκεί που πρέπει να είναι η ομάδα, να κάνει πρωταθλητισμό γιατί έχουν περάσει δύσκολα χρόνια για την ομάδα και αυτή η χρονιά δείχνει πως με τις πρώτες αγωνιστικές ο Παναθηναϊκός έχει πάρα πολλές πιθανότητες για να γίνει πρωταθλητής", είπε ο Γιώργος Δώνης.

 

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags