Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Σπάει" το δίδυμο Σωκράτη-Ντόη ο Μίτσελ - Ποιον βάζει με Παναιτωλικό - Αρκετές αλλαγές στην 11άδα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-12 09:13:00

"Σπάει" το δίδυμο Σωκράτη-Ντόη ο Μίτσελ - Ποιον βάζει με Παναιτωλικό - Αρκετές αλλαγές στην 11άδα!

Sportdog Team
"Σπάει" το δίδυμο Σωκράτη-Ντόη ο Μίτσελ - Ποιον βάζει με Παναιτωλικό - Αρκετές αλλαγές στην 11άδα!

Σκέψεις να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα του αγώνα με τον Παναιτωλικό, κάνει ο Μίτσελ.

Να αφήσει πίσω του την βαριά ήττα με 3-0 από την ΑΕΚ στο Κύπελλο θέλει ο Ολυμπιακός, που αντιμετωπίζει αύριο (13/2, 21:00) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" τον Παναιτωλικό.

Οι Ερυθρόλευκοι ψάχνουν το τρίποντο για να παραμείνουν κοντά στην κορυφή, μετά και το 0-0 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με τον Μίτσελ να παραμένει στον πάγκο της ομάδας και να προσανατολίζεται σε αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα, ορισμένες εκ των οποίων αναγκαστικές.

Ο Ρέαμπτσιουκ εκτίει τιμωρία και στο αριστερό άκρο της άμυνας φαβορί για να παίξει πρώτη φορά βασικός είναι ο Βραζιλιάνος Ραμόν, ο οποίος αποκτήθηκε τον Γενάρη από την Φλαμένγκο.

Από εκεί και πέρα δεδομένο πρέπει να θεωρείται ότι θα “σπάσει” το δίδυμο Σωκράτη-Ντόη στα στόπερ, με τον Ουσεϊνού Μπα να θέτει ισχυρή υποψηφιότητα για την επιστροφή του στην ενδεκάδα έπειτα από 3,5 μήνες, ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να δούμε και τον Σισέ.

Επιπλέον θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο Φορτούνης, ενώ ανάσες αναμένεται να πάρει ο Μπιέλ, πιθανώς και ο Χουάνγκ Ιν-Μπέομ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βαριά άρρωστος, αυτός δεν είναι Ολυμπιακός - Μεταγραφές, προπονητή και… φορ - Δεν τρομάζει η ΑΕΚ"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags