Facebook Pixel Πανιώνιος: Απάντηση... φωτιά Πανιωνίου σε Χατζηδάκη για "Σπαρτιάτες" - "Μην μας βάζετε στην ίδια πρόταση με τους νεοναζί"
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-27 17:47:00

Απάντηση... φωτιά Πανιωνίου σε Χατζηδάκη για "Σπαρτιάτες" - "Μην μας βάζετε στην ίδια πρόταση με τους νεοναζί"

Sportdog Team
Απάντηση... φωτιά Πανιωνίου σε Χατζηδάκη για "Σπαρτιάτες" - "Μην μας βάζετε στην ίδια πρόταση με τους νεοναζί"

Ο νέος υπουργός Οικονομικών σε δήλωσή του για τους Σπαρτιάτες αναφέρθηκε και στον Ιστορικό, με τους ανθρώπους της ομάδας να απαντάνε σε υψηλούς τόνους.

Πανιώνιος: Έντονη ήταν η αντίδραση του Ιστορικού στην τοποθέτηση του Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη σχετικά με το αποτελέσματα των εκλογών και συγκεκριμένα με την είσοδο των Σπαρτιατών στη νέα Βουλή.

«Πήγε καλά σε ένα παιχνίδι ο Πανιώνιος και έχει ευθύνη ο Παναθηναϊκός. Το άκουσα και σε άλλο στούντιο που ήμουν προηγουμένως και ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω την συλλογιστική. Η ΝΔ έχει ευθύνη για τον εαυτό της», είπε ο Κωστής Χατζηδάκης και έφερε την έντονη αντίδραση της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

«Σε σχέση με την τοποθέτηση του κυρίου Χατζηδάκη για τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών, θα παρακαλούσαμε να μην βάζει στην ίδια πρόταση συσχετισμού τους νεοναζί του Κασιδιάρη με τον πρόσφυγα Πανιώνιο Γυμναστικό Σύλλογο Σμύρνης.

Η ιστορία και η προσφορά του Πανιωνίου στον αθλητισμό και στον πολιτισμό της Ελλάδας απαιτεί μεγαλύτερη προσοχή σε τέτοιου είδους λεκτικές αστοχίες το λιγότερο.

Πανιώνιος ΓΣΣ», αναφέρει η ανακοίνωση.

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ατάκα Μίροτιτς που… τρέλανε τους Αγγελόπουλους - "Όχι" σε περισσότερα χρήματα - Γιατί θέλει Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags