Facebook Pixel ΑΕΚ: "Bόμβα" από Ισπανία για Αραούχο - "Αρνήθηκε πρόταση από την ΑΕΚ" - Πού θέλει να συνεχίσει!
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-28 14:55:00

"Bόμβα" από Ισπανία για Αραούχο - "Αρνήθηκε πρόταση της ΑΕΚ" - Πού θέλει να συνεχίσει!

Sportdog Team
"Bόμβα" από Ισπανία για Αραούχο - "Αρνήθηκε πρόταση της ΑΕΚ" - Πού θέλει να συνεχίσει!

Δημοσίευμα... φωτιά από την Ιβηρική που αναφέρει πως ο Αργεντίνος επιθετικός αρνήθηκε πρόταση ανανέωσης από την Ένωση, μιας και έχει αποφασίσει να συνεχίσει αλλού την καριέρα του μετά το τέλος του συμβολαίου του.

ΑΕΚ: Βάζει... φωτιά στην Ένωση ρεπορτάζ από τη Ισπανία και συγκεκριμένα από την ιστοσελίδα Canarias7.es, το οποίο αναφέρει ότι ο Σέρχιο Αραούχο αρνήθηκε πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του, που ολοκληρώνεται το 2024, καθώς θέλει να επιστρέψει στην Λας Πάλμας, με τους νταμπλούχους όμως να μην θέλουν να τον δώσουν ελεύθερο.

 

«Ο Αραούχο θέλει να επιστρέψει στη Λας Πάλμας και η ομάδα θα τον υποδεχόταν με... ανοικτές αγκάλες, αλλά η ΑΕΚ ζητά χρήματα για τη μεταγραφή του και στη UD τον θέλουν μόνο ως ελεύθερο. Τίποτα δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια. Με έναν ακόμη χρόνο στο συμβόλαιό του με την ΑΕΚ, η οποία μάλιστα του πρόσφερε ανανέωση την οποία έχει αρνηθεί, η μόνη ευκαιρία που έχει να εκπληρώσει το όνειρό του θα ήταν να φτάσει ελεύθερος, μια αδύνατη επιλογή αυτή τη στιγμή.

Δεν έχουν  υπάρξει επίσημες επαφές μεταξύ των μερών για τη μελέτη μιας υποθετικής υπογραφής, αν και δεν είναι απαραίτητες λόγω της αρμονίας μεταξύ του ποδοσφαιριστή και του προέδρου, Miguel Ángel Ramíreζ», αναφέρει το ρεπορτάζ για τον αρχηγό της ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ώπα! Τρελό σενάριο από Τουρκία για ΑΕΚ και Σιώπη - Κάνουν λόγο για 1 εκατομμύριο (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags