Facebook Pixel Γιώργος Δώνης: Αποκαλύψεις Δώνη για Φορτούνη - Γιατί "κόλλησε" η μεταγραφή στην Αραβία - "Σε όποια και να είμαι, θα τον θέλω" (pic)
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-07 08:23:00

Αποκαλύψεις Δώνη για Φορτούνη - Γιατί "κόλλησε" η μεταγραφή στην Αραβία - "Σε όποια και να είμαι, θα τον θέλω" (pic)

Sportdog Team
Αποκαλύψεις Δώνη για Φορτούνη - Γιατί "κόλλησε" η μεταγραφή στην Αραβία - "Σε όποια και να είμαι, θα τον θέλω" (pic)

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και νυν της Αλ Ουάχντα μίλησε για την επιθυμία του να πάρει στη Σαουδική Αραβία τον Κώστα Φορτούνη, εκφράζοντας την εκτίμησή του για τον άσο του Ολυμπιακού.

Ο Γιώργος Δώνης αποκάλυψε στην εφημερίδα "ΦΩΣ" ότι η ομάδα του στη Σαουδική Αραβία έκανε προσπάθεια να αποκτήσει τον Κώστα Φορτούνη, εξηγώντας ότι πλέον είναι αρκετά δύσκολο να ολοκληρωθεί μια τέτοια μεταγραφή.

«Με τον Φορτούνη ήταν εύκολο να γίνει η μεταγραφή τον Ιούλη. Είχα μιλήσει με τον Ολυμπιακό, είχα μιλήσει και με τον Φορτούνη, είχα μιλήσει και με τον ατζέντη του», επισήμανε ο Δώνης, εξηγώντας το μπάτζετ που είχε στα χέρια του η ομάδα, που βρίσκεται υπό τον έλεγχο της ομοσπονδίας. 

Για τις συζητήσεις με τον Ολυμπιακό και τον Βρέντζο, αλλά και την κατάσταση με την ομοσπονδία, είπε: «Είχα επιβάλει τη γνώμη μου στην ομάδα μου. Ομως περιμέναμε να πάρουμε την έγκριση της ομοσπονδίας. Αυτό μας πήγε πίσω. Τώρα έχουν αλλάξει τα οικονομικά δεδομένα στην ομάδα. Τελειώνει και η διορία για μεταγραφές. Εγώ θέλω να κάνουμε δύο μεταγραφές ακόμα, ένα δεκάρι και ένα εξτρέμ. Δεν τίθεται θέμα αν μας κάνει ο Φορτούνης. Φυσικά και μας κάνει. Εδώ που φτάσαμε όμως το θεωρώ δύσκολο. Δεν λέω ότι δεν θα γίνει. Αλλά το θεωρώ δύσκολο. Και έχουμε μεγάλο προβληματισμό γιατί θέλω δεκάρι και εξτρέμ».

 

Για το αν ο Ολυμπιακός θα έδινε τον παίκτη: «Εκείνη την περίοδο ήταν σε δύσκολη κατάσταση ο Ολυμπιακός, δεν είχε κάνει μεταγραφές, δεν είχε ολοκληρωθεί το ρόστερ, τώρα είναι διαφορετικά τα δεδομένα. Όμως ο Ολυμπιακός έδειξε πολύ μεγάλο σεβασμό στον Φορτούνη. Στην επιθυμία του Φορτούνη».

Στη συνέχεια ανέφερε πως η ομοσπονδία εν τέλει ενέκρινε τη μεταγραφή, ενώ ο Ολυμπιακός ζήτησε ένα μεγάλο ποσό για να τον παραχωρήσει. Η πρώτη πρόταση της Αλ Ουάχντα ήταν χαμηλότερη, αλλά στη συνέχεια οι διαπραγματεύσεις "κόλλησαν" λόγω της καθυστέρησης της ομοσπονδίας.

Για τον Φορτούνη και το μέλλον του, είπε: «Εγώ σε όποια ομάδα είμαι, θα τον θέλω. Όταν ένας παίκτης είναι πολλά χρόνια σε μια ομάδα, καλό είναι να αλλάξει περιβάλλον. Και ειδικά τώρα που γίνεται χαμός στη Σαουδική Αραβία με τόσους μεγάλους παίκτες να έρχονται. Είναι ωραίο να το ζήσει. Και δεν θα έχει το στρες που έχει στην Ελλάδα. Εγώ εδώ ηρέμησα, μου έφυγε το στρες, έγινα καλύτερος άνθρωπος. Εδώ μοιάζει η χώρα με την ατμόσφαιρα στην Αγγλία».

Τέλος, για το «κόλλημα» που έχει με τον Φορτούνη, ο Δώνης εξήγησε: «Πέρα από τον θαυμασμό μου για τον παίκτη, ο Κώστας έχει καλές σχέσεις με τους γιους μου, ειδικά τον Τάσο. Έχουν και κοινό ατζέντη, τον Κουτσολιάκο. Είχα επικοινωνία με τον Κώστα και για μη ποδοσφαιρικά θέματα, τον εκτιμώ για την ποιότητά του ως χαρακτήρα. Η άποψή μου είναι η Ελλάδα τα τελευταία 10-15 χρόνια δεν έχει βγάλει καλύτερο επιθετικό χαφ από τον Φορτούνη!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο "μπαμ" μετά τον Ποντένσε - Φέρνει και… Εμβιλά ο Κορδόν, τον ζήτησε ο Μαρτίνεθ - Συζητά με Σ. Αραβία!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags