Facebook Pixel Αμπέλ Φερέιρα: Τρομερή εξέλιξη για Φερέιρα! Τελειώνει άμεσα από Παλμέιρας και υπογράφει σε ομάδα... έκπληξη - Γίνεται... Μίδας
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-30 22:06:00

Τρομερή εξέλιξη για Φερέιρα! Τελειώνει άμεσα από Παλμέιρας και υπογράφει σε ομάδα-έκπληξη - Γίνεται... Μίδας

Sportdog Team
Τρομερή εξέλιξη για Φερέιρα! Τελειώνει άμεσα από Παλμέιρας και υπογράφει σε ομάδα-έκπληξη - Γίνεται... Μίδας

Νέα δεδομένα για τον πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ καθώς όλα δείχνουν ότι η θητεία του στην βραζιλιάνικη ομάδα ολοκληρώνεται και είναι έτοιμος να δεχθεί ένα αστρονομικό συμβόλαιο από σύλλογο... έκπληξη.

Αμπέλ Φερέιρα: Έτοιμος να αποχαιρετήσει την Παλμέιρας είναι ο Πορτογάλος τεχνικός καθώς οι πληροφορίες από τη Λατινική Αμερική αναφέρουν ότι θα αποτελέσει παρελθόν μετά από 3 χρόνια στη βραζιλιάνικη ομάδα, με στόχο να υπογράψει στο Κατάρ για λογαριασμό της Αλ Σαντ, με τη συμφωνία να έχει ισχύ για την επόμενη χρονιά.

Μάλιστα ο Αμπέλ Φερέιρα θα έχει αστρονομικές απολαβές, αφού θα λαμβάνει περίπου 20 εκατομμύρια ανά αγωνιστική περίοδο, με τον Πορτογάλο στα τρία χρόνια παρουσίας του στην Παλμέιρας να έχει κατακτήσει 6 τρόπαια, ενώ μέτρησε 141 νίκες, 54 ισοπαλίες και 49 ήττες σε 244 αναμετρήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δώρο Σαββίδη σε Λουτσέσκου φορ 12 εκατ. - "Κουράστηκε" στη Ρωσία με τον πόλεμο - Ξεκίνησαν οι συζητήσεις!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags