Facebook Pixel Δημήτρης Τσορμπατζόγλου: Έβγαλε είδηση ο Τσορμπατζόγλου - Ανατροπή δεδομένων με μεταγραφή παίκτη του ΠΑΟΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-08 13:28:00

Έβγαλε είδηση ο Τσορμπατζόγλου - Ανατροπή δεδομένων με μεταγραφή παίκτη του ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Έβγαλε είδηση ο Τσορμπατζόγλου - Ανατροπή δεδομένων με μεταγραφή παίκτη του ΠΑΟΚ!

Ο Δικέφαλος του Βορρά γνώρισε την ήττα από τον Άρη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, όμως παράλληλα ο Ρασβάν Λουτσέσκου πήρε σημαντική απόφαση για ποδοσφαιριστή της ομάδας και τη μεταγραφή του.

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου: Το δικό του σχόλιο για την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Άρη έκανε ο έμπειρος ρεπόρτερ μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ενώ παράλληλα ανέφερε πως ο Λύρατζης δεν θα αποχωρήσει αυτή τη στιγμή, σαν δανεικός, για τον Αστέρα Τρίπολης.

«Μετά από δύο μήνες είχε μία κακή εμφάνιση, το σχέδιο του Άρη δικαιώθηκε. Για άλλη μία φορά ο Μάντζιος αποφάσισε να περιμένει, ο ΠΑΟΚ είχε τεράστια κατοχή, με τον Άρη να αμύνεται σωστά και να εκμεταλλεύεται το κακό ξεκίνημα του ΠΑΟΚ. Όλη η ομάδα ήταν ντεφορμέ, εκτός του Μπάμπα. Όλοι έκαναν κακή εμφάνιση και αυτό βαραίνει τον προπονητή, ο οποίος θα ψάξει τι ακριβώς συνέβη.

Δεν έπαιξε, έχασε δίκαια και πρέπει να το αναλύσει ο οργανισμός ΠΑΟΚ, και ειδικά με την ΑΕΚ και τον Άρη δεν μπορεί να πιάσει τη γνωστή του απόδοση. Ντέρμπι κέρδισε, και στην Άιντραχτ κέρδισε, και είναι κάποιες λεπτομέρειες, που ίσως να δικαιολογούνται. Στο τέλος θα μπορούσε να κλέψει την ισοπαλία, με τον Σάστρε ή τον Σβαμπ, και τώρα πρέπει να το δει ο προπονητής.

Μετά το χθεσινό ματς, φαίνεται πως πάει πίσω η διαφαινόμενη παραχώρηση με τη μορφή δανεισμού του Λύρατζη, ο οποίος φαινόταν πως θα πήγαινε στον Αστέρα Τρίπολης που είχε εκδηλώσει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Ψάχνεται για έναν δεξιό μπακ ο ΠΑΟΚ και από τη στιγμή που δεν συμβαίνει αυτό, είναι σωστό πως δεν τον δίνει τώρα, έστω και προσωρινά, αφού συνεχίζεται το ψάξιμο», είπε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απάντηση Σπάθα σε Βαρούχα: "Άλλαξε ο κανονισμός, γι’ αυτό δεν είναι χέρι! Πέναλτι" - Ξεκάθαρος Καρπετόπουλος

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags