Facebook Pixel Sportdog.gr | ''Αιχμές'' Ολυμπιακού: ''Καταδικάζουμε τη βία και θέλουμε να ξεριζωθεί η ΜΑΦΙΑ από το ποδόσφαιρο''
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-24 19:43:00

''Αιχμές'' Ολυμπιακού: ''Καταδικάζουμε τη βία και θέλουμε να ξεριζωθεί η ΜΑΦΙΑ από το ποδόσφαιρο''

Sportdog Team
''Αιχμές'' Ολυμπιακού: ''Καταδικάζουμε τη βία και θέλουμε να ξεριζωθεί η ΜΑΦΙΑ από το ποδόσφαιρο''

Οι ερυθρόλευκοι καταδίκασαν τη βία και μίλησαν για το ποδόσφαιρο, που πρέπει να καθαρίσει από τη μαφία όπως τονίζουν χαρακτηριστικά.

Μετά την ΑΕΚ, όλες οι υπόλοιπες μεγάλες ομάδες του ποδοσφαίρου πήραν θέση για τη μαφιόζικη επίθεση στη σύντροφο του Σταύρου Μάνταλου. Ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση, αναφέροντας πως η ΠΑΕ θα σταθεί στο πλευρό της Πολιτείας στην προσπάθεια που αυτή κάνει για να καθαρίσει το άθλημα!

Η ανακοίνωση των ερυθρόλευκων:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καταδικάζει απερίφραστα κάθε ενέργεια βίας σχετιζόμενης με το ποδόσφαιρο. Ελπίζουμε η Πολιτεία να καταλάβει ότι το ποδόσφαιρο απασχολεί την συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας και να αποφασίσει να το καθαρίσει από τους ποινικούς και τους λαθρέμπορους, από τους στοιχηματζήδες και τους λαθραίους κάθε είδους. Είναι απαράδεκτη κάθε επίθεση σχετιζόμενη με το ποδόσφαιρο και δυο φορές πιο απαράδεκτη όταν έχει ως θύμα μια γυναίκα, ειδικά στις εποχές που ζούμε. Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα σταθεί αρωγός στην όποια προσπάθεια κάνει η Πολιτεία να ξεριζωθεί η ΜΑΦΙΑ από το περιβάλλον του ποδοσφαίρου!» .

Η ΕΠΟ είχε πάρει θέση νωρίτερας μες την ημέρα, τονίζοντας:

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση που δέχθηκε από αγνώστους η σύντροφος του Αναπληρωτή Προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Σταύρου Μάνταλου. Το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου, όταν η σύντροφος του κ. Μαντάλου δέχθηκε έξω από την οικία τους επίθεση από αγνώστους, οι οποίοι τη χτύπησαν και πριν απομακρυνθούν της είπαν «Αυτό είναι μήνυμα για τον Μάνταλο». Το συγκεκριμένο περιστατικό, το οποίο έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης μετά την υποβολή μήνυσης από την παθούσα, προστίθεται σε μια σειρά επιθέσεων και εκφοβισμών κατά του χώρου της διαιτησίας και είναι προφανές πως στοχεύει και αυτό στην τρομοκράτηση των Ελλήνων αξιωματούχων διαιτησίας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags