Facebook Pixel Λάζλο Μπόλονι: Τρομερές ατάκες Μπόλονι για Βιεϊρίνια - "Έμπαινε πάντα μπροστά" - Η μεγαλύτερη στιγμή του με τον ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-25 00:50:00

Τρομερές ατάκες Μπόλονι για Βιεϊρίνια - "Έμπαινε πάντα μπροστά" - Η μεγαλύτερη στιγμή του με τον ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Τρομερές ατάκες Μπόλονι για Βιεϊρίνια - "Έμπαινε πάντα μπροστά" - Η μεγαλύτερη στιγμή του με τον ΠΑΟΚ

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο πρώην τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε στην παρουσία του στην Τούμπα, αλλά και στον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή.

Λάζλο Μπόλονι: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο άλλοτε προπονητής του ΠΑΟΚ με αφορμή τα γενέθλια του capitano των «ασπρόμαυρων», Αντρέ Αντελίνο Βιερίνια, με τον Ρουμάνο να σπεύδει να του ευχηθεί, κάνοντας και μια αναδρομή στις στιγμές που μοιράστηκαν.

«Μπορεί με τον Βιερίνια να δούλεψα για λίγο καιρό, ξέρω όμως καλά πως είναι πολύ επαγγελματίας και πολύ υπεύθυνος. Έχει ζήσει κάποιες δύσκολες αλλά και φανταστικές στιγμές μαζί. Ήταν πάντα πραγματικός αρχηγός για τον ΠΑΟΚ.

Ήταν μεγάλη χαρά που παίξαμε μαζί, κρατάω πολύ καλές στιγμές μαζί του. Θα ήθελα να τον ξαναδώ, ήταν ένας από τους παίκτες που ήταν πολύ κοντά μου. Είναι μια καλή ευκαιρία και θέλω να του ευχηθώ για τα γενέθλιά του. Να είναι καλά τόσο μέσα στο γήπεδο όσο και με την οικογένειά του!

Θυμάμαι και αστείες στιγμές, όταν παίζαμε ένα παιχνίδι στη Ρωσία. Τότε περιμέναμε πολλές ώρες στο αεροδρόμιο λόγω καθυστέρησης, όμως ήταν αυτός που κρατούσε πολύ καλή την ατμόσφαιρα στην ομάδα. Ήταν πολύ αισιόδοξος. Θυμάμαι πολύ καλές στιγμές, όπως το παιχνίδι στην Αγγλία. Πάντα ο Βιερίνια έμπαινε μπροστά, και στις εύκολες αλλά και στις δύσκολες στιγμές».

Παράλληλα μίλησε για το χρονικό διάστημα που ήταν προπονητής στον ΠΑΟΚ, ενώ θυμήθηκε την μεγάλη νίκη - πρόκριση επί της Τότεναμ: «Το θυμάμαι αυτό το παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ είχε πολύ μεγάλες επιτυχίες. Ήταν μια πολύ μεγάλη στιγμή, είμαι χαρούμενος που η Τότεναμ ήταν μια από τις ομάδες που κερδίσαμε. Ήμουν στον ΠΑΟΚ μόνο για μια σεζόν, περάσαμε και κάποιες δύσκολες στιγμές αλλά είχα γύρω μου ανθρώπους αξιόλογους , όπως ο Κώστας Ιωσηφίδης αλλά και τον βοηθό μου τον δεύτερο προπονητή. Και για αυτό θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για όσα ζήσαμε στην Τούμπα», είπε ο Λάζλο Μπόλονι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιαννακόπουλος: "Τον Μπαρτζώκα θα τον ζήλευε κι ο... Mr. Bean - Πόσο καραγκιόζηδες είστε στην ΕΟΚ" (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags