Facebook Pixel Τέλος και με τη... βούλα από τον Ολυμπιακό ο Μπιέλ - Ανακοινώθηκε ο δανεισ
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-01 19:33:00

Τέλος και με τη... βούλα από τον Ολυμπιακό ο Μπιέλ - Ανακοινώθηκε ο δανεισμός του! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Τέλος και με τη... βούλα από τον Ολυμπιακό ο Μπιέλ - Ανακοινώθηκε ο δανεισμός του! (ΦΩΤΟ)

Παρελθόν θα αποτελέσει από τους Πειραιώτες ο Ισπανός άσος.

Στην Άουγκσμπουργκ και την Bundesliga θα συνεχίσει ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν ο Πεπ Μπιέλ, αφού παραχωρήθηκε ως δανεικός από τον Ολυμπιακό!

Όπως έγινε γνωστό μέσω της ανακοίνωσης, ο Ισπανός επιθετικός πήρε τη φανέλα με το νούμερο «11» και παρά το μεγάλο ποσό που έδωσαν οι ερυθρόλευκοι το καλοκαίρι του 2022 για να τον πάρουν, ο παίκτης δεν κατάφερε να αποδώσει στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Ισπανός δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που η μεταγραφή πραγματοποιήθηκε μετά από συζητήσεις με τους υπεύθυνους. Η Άουγκσμπουργκ είναι ένας φιλόδοξος και οικογενειακός σύλλογος όπου θα ήθελα να χτίσω πάνω στην επιτυχημένη μου περίοδο στην Κοπεγχάγη. Φυσικά, βοηθάει το γεγονός ότι συναντώ τον Τζες, έναν προπονητή που ξέρει ακριβώς πώς να χρησιμοποιήσει καλύτερα τις δυνάμεις μου».

Μάλιστα λίγο αργότερα ο Πεπ Μπιέλ μέσω ανάρτησης αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Προς το παρόν οι δρόμοι μας χωρίζουν, ο χρόνος θα δείξει αν θα ξανασυναντηθούμε, δεν πέρασε πολύς καιρός, αλλά θεωρώ τον εαυτό μου μέρος αυτής της οικογένειας… Σε αγαπώ και σε σέβομαι για πάντα!!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κεραυνός" στον Ολυμπιακό: Έστειλε στη β’ ομάδα 11αδάτο παίκτη, τον κάλεσε σε απολογία - Ραγδαίες εξελίξεις!

Η ανάρτηση της γερμανικής ομάδας:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags