Facebook Pixel Αποκάλυψη Τζαβέλλα! Ο Σπανός θα δώσει στην Εθνική γήπεδο
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-17 18:04:00

Αποκάλυψη Τζαβέλλα! Ο Σπανός θα δώσει στην Εθνική το γήπεδο του Περιστερίου

Sportdog Team
Αποκάλυψη Τζαβέλλα! Ο Σπανός θα δώσει στην Εθνική το γήπεδο του Περιστερίου

«Δώρο» του ηγέτη του Ατρόμητου στο ομοσπονδιακό συγκρότημα πριν τα μπαράζ με Καζακστάν.

Μία αποκάλυψε έκανε ο Γιώργος Τζαβέλλας! Στην πρεμιέρα των play outs ο Ατρόμητος νίκησε τον ΠΑΣ Γιάννινα και ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις του σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα. Ο Γιώργος Τζαβέλλας αποκάλυψε και τον διάλογο που είχε με τον πρόεδρο του Ατρόμητου τονίζοντας:

«Μου είχε πει ο πρόεδρος πως πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για να μας δώσει το προπονητικό. Βρίσκεται πάντα δίπλα μας και βοηθάει την Εθνική ομάδα. Νομίζω τώρα θα μας το δώσει. Δεν μπορώ όμως να του αφιερώσω το γκολ, νομίζω καταλαβαίνετε τον λόγο, όμως τον ευχαριστώ κι εύχομαι να πάει η Ελλάδα στο Euro για να είμαστε όλοι χαρούμενοι.

Νομίζω πως όλα τα παιδιά είναι έτοιμα, είναι η στιγμή τους. Δουλεύουμε μαζί τέσσερα και πλέον χρόνια κι αυτά τα παιδιά το αξίζουν να πάνε σε μία μεγάλη διοργάνωση. Έχουν τη ψυχή, την καρδιά και την ποιότητα. Γιατί όχι;

Είμαι σίγουρος γι΄ αυτό, υπάρχει συσπείρωση πλέον. Η ομοσπονδία προσπαθεί, εμείς προσπαθούμε και ο προπονητής πάρα πολύ. Το καλοκαίρι να είμαστε στη Γερμανία χαρούμενοι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags