Facebook Pixel Αποκαλύψεις Κετσετζόγλου για Λιβάι, Κάλενς ενόψει Ολυμπιακού!
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-19 14:02:00

Αποκαλύψεις Κετσετζόγλου για Λιβάι, Κάλενς ενόψει Ολυμπιακού! "Χαμόγελα" από Αλμέιδα

Sportdog Team
Αποκαλύψεις Κετσετζόγλου για Λιβάι, Κάλενς ενόψει Ολυμπιακού! "Χαμόγελα" από Αλμέιδα

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για το ντέρμπι πρωταθλήματος μετά τη διακοπή και φαίνεται ότι ο Αργεντίνος τεχνικός έχει κάθε λόγο να χαμογελάει ενόψει της κατάστασης που επικρατεί με τους τραυματίες.

ΑΕΚ: Για τα δεδομένα σχετικά με την κατάσταση των παικτών της Ένωσης που είναι εκτός με τις Εθνικές ομάδες μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου σημειώνοντας ότι ο Γκαρσία πιθανότατα δεν θα πάει στο φιλικό του Τρίνιταντ μετά το μεγάλο ματς με τον Καναδά, ώστε να επιστρέψει και να είναι έτοιμος στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αντίθετα ο έμπειρος ρεπόρτερ σημείωσε ότι ο Κάλενς θα παίξει στις 27 Μαρτίου με το Περού και κατά συνέπεια μοιάζει δύσκολο να βρίσκεται τέσσερις μέρες μετά από υπερατλαντικό ταξίδι στη βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ στο ντέρμπι.

Τέλος, μιλώντας για το φιλικό στην Κύπρο με τον Απόλλωνα Λεμεσού είπε ότι υπάρχει ξεσηκωμός στον κόσμο της ομάδας, αλλά όχι και πληροφόρηση προς το παρόν για τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έλληνας ο… νέος Κάιπερς - "Μπλόκο" από Αλμέιδα, scouting από ΠΑΟ, Ολυμπιακό - Έχει ήδη προτάσεις! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags