Facebook Pixel Πρόβλημα στον Άρη πριν τη Λαμία! Εκτός προπονήσεων παίκτης... κλειδί
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-28 00:09:00

Πρόβλημα στον Άρη πριν τη Λαμία! Εκτός προπονήσεων παίκτης... κλειδί

Sportdog Team
Πρόβλημα στον Άρη πριν τη Λαμία! Εκτός προπονήσεων παίκτης... κλειδί

Οι Κίτρινοι συνεχίζουν τις προπονήσεις ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος, όμως ο Άκης Μάντζιος έχει να διαχειριστεί ένα απρόοπτο με παίκτη της ομάδας του.

Άρης: Εκτός προπόνησης λόγω ίωσης έμεινε την Τετάρτη (27/3) ο Γιάννης Φετφατζίδης, με τους Κίτρινους πάντως να συνεχίζουν κανονικά την προετοιμασία τους ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος και του αγώνα της Κυριακής (31/3) με τη Λαμία.

"Οι ποδοσφαιριστές του Άρη προπονήθηκαν σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία (31/03, 20:30), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των Playoffs.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης ξεκίνησε με ενεργοποίηση, συνεχίστηκε με ασκήσεις ταχυδύναμης και ολοκληρώθηκε με παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων.

Εκτός προπόνησης έμεινε ο Γιάννης Φετφατζίδης, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση.

Καινούργιο πρόσωπο ήταν ο Μιχάλης Παναγίδης, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Ελπίδων.

Αύριο, Πέμπτη, η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το πρωί στο Κλεάνθης Βικελίδης", αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εθνική χωρίς προπονητή προσωπικότητα και ηγέτες - "Κατέστρεψε" τον Ιωαννίδη ο Πογέτ - Γιοβάνοβιτς ή Δώνης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags