Facebook Pixel Τότε τα οριστικά νέα για την κατάσταση του Μάνταλου!
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-27 23:08:00

Τότε τα οριστικά νέα για την κατάσταση του Μάνταλου!

Sportdog Team
Τότε τα οριστικά νέα για την κατάσταση του Μάνταλου!

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ένωση με το πρόβλημα με το οποίο αποχώρησε ο Έλληνας διεθνής από την αναμέτρηση της Εθνικής ομάδας με την Γεωργία, με τον Ματίας Αλμέιδα να περιμένει τα οριστικά νέα για την κατάστασή του.

ΑΕΚ: Για την προετοιμασία της Ένωσης ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (31/3) αναφέρθηκε ο Γιώργος Τσακίρης μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο οποίος μίλησε αρχικά για την κατάσταση του Πέτρου Μάνταλου, που αποχώρησε τραυματίας από το ματς της Εθνικής με τη Γεωργία, λέγοντας ότι την Πέμπτη (28/3) θα φανεί αν τελικά έχει πρόβλημα.

Από εκεί και πέρα, στάθηκε και στην πρωτοβουλία του Μπρούνο Άλβες να δωρίσει την επετειακή φανέλα της ΑΕΚ σε Ρομπέρτο Κάρλος, Ίκερ Κασίγιας και Πάουλο Ασουνσάο στο περιθώριο του φιλικού παλαιμάχων της Ρεάλ Μαδρίτης και της Πόρτο τονίζοντας ότι με αυτό τον τρόπο προσφέρει μεγάλη διαφήμιση στην Ένωση, πέρα από τη δουλειά που κάνει στην ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κίνηση-ματ Μεντιλίμπαρ σε Αλμέιδα - Η μεγάλη αλλαγή στην 11αδα Ολυμπιακού - "Άλλη" ομάδα στη Φιλαδέλφεια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags