Facebook Pixel Νέα δεδομένα με Τσιγγάρα στον ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-24 17:24:00

Νέα δεδομένα με Τσιγγάρα στον ΠΑΟΚ - Για αυτό μπήκε στον... πάγο!

Sportdog Team
Νέα δεδομένα με Τσιγγάρα στον ΠΑΟΚ - Για αυτό μπήκε στον... πάγο!

Μπορεί ο νεαρός μέσος στην αρχή της χρονιάς να είχε αρκετό χρόνο συμμετοχής στους αγώνες του Δικεφάλου του Βορρά, όμως τα πράγματα άλλαξαν και μάλιστα με απόφαση του Ρουμάνου τεχνικού.

ΠΑΟΚ: Πολλοί περίμεναν ότι ο Χάρης Τσιγγάρας όχι μόνο θα είναι στην αποστολή του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Λαμία, αλλά θα έχει και ενεργό ρόλο στο παιχνίδι. Ο Χαλκιδικιώτης μέσος, όπως συνέβη και με τον Στέφανο Τζίμα, έμεινε τελικά εκτός αποστολής και αυτό ήταν λογικό να προκαλέσει αρκετές συζητήσεις μεταξύ των φίλων του ΠΑΟΚ.

Ο 24χρονος μέσος, ήταν μαζί με τον Σβαμπ, οι δύο παίκτες που επωμίστηκαν το καλοκαίρι το βάρος της μεσαίας γραμμής του Δικεφάλου στα ματς των προκριματικών του Conference League και τα πήγαν μια χαρά με βάση το τελικό αποτέλεσμα. 

Η αλήθεια είναι ότι από την στιγμή που άρχισαν να μπαίνουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς Μεϊτέ, Οζντόεφ και στην πορεία και ο Αντόνιο, ο χρόνος του Τσιγγάρα άρχισε να περιορίζεται, αλλά εξακολουθούσε να είναι πολύ χρήσιμος στο ροτέσιον της ομάδας. Από τα συνολικά 39 ματς είχε αγωνιστεί στα 22. Αυτό συνέβη μέχρι και τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, παιχνίδι στο οποίο αγωνίστηκε για 63 λεπτά και έδωσε την θέση του στον Μεϊτέ.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα, το κουμπί γύρισε και ο Τσιγγάρας έχει παίξει ελάχιστα, μόλις σε 3 ματς από τα 14 που έχουν δοθεί από τότε, σε δύο από αυτά μάλιστα ελάχιστα. Ένα λεπτό στο 0-2 του αγώνα Πρωταθλήματος στις Σέρρες, άλλα έξι λεπτά στο ματς που έκλεισε η κανονική περίοδος στην Λαμία και ένα ημίχρονο στο 3-1 με την ομάδα της Φθιώτιδας στο ματς των πλέι οφ στην Τούμπα. 

Προφανώς, ο Λουτσέσκου δεν τον θεωρεί τόσο απαραίτητο στην ομάδα, από την άλλη πλευρά όμως υπήρξαν και ματς που οι μέσοι του ΠΑΟΚ έμοιαζαν κουρασμένοι. Η εξέλιξη της σχέσης Τσιγγάρα-ΠΑΟΚ γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρουσα αν σκεφτεί κανείς ότι οι δύο πλευρές έχουν ανοιχτό το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή με Κωνσταντέλια, όρισε τιμή πώλησης ο ΠΑΟΚ - Premier για Ιωαννίδη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags