11/01/11 - 13:59

Βρέθηκε κρεμασμένος βασικός μάρτυρας για ντόπινγκ

Τώρα καταλαβαίνουμε πόσο χοντρό είναι το παιχνίδι με αυτό το θέμα ντόπινγκ που έχει βγει στην Ισπανία και πόσοι μπορεί να τρέμουν σε όλο το φάσμα του αθλητισμού της χώρας για ενδεχόμενες αποκαλύψεις...

Βρέθηκε κρεμασμένος βασικός μάρτυρας για ντόπινγκ
25.808views 0shares

Είναι τυχαίο, δηλαδή, ότι ένας από τους βασικούς υπόπτους βρέθηκε κρεμασμένος στο σπίτι του χθες, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ισπανική αστυνομία; Δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Προφανώς, δεν μπόρεσε να αντέξει το βάρος όλης αυτής της ιστορίας που προκαλεί σεισμό στον επαγγελματικό αθλητισμό της Ισπανίας.

Ο Αλμπέρτο Λεόν ήταν 37 χρονών και πρώην αθλητής στο μάουντεν μπάικ. Το 2006 είχε εμπλακεί στην υπόθεση Πουέρτο, που είχε συγκλονίσει με τις αποκαλύψεις για ντόπινγκ αίματος σε δεκάδες αθλητές από διάφορα σπορ.

Η αστυνομία επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για αυτοκτονία, ενώ γίνεται αναφορά σε προσωπικά, οικογενειακά και ψυχολογικά προβλήματα. Ο Λεόν συνελήφθη κι ανακρίθηκε μαζί με άλλα 14 άτομα τον Δεκέμβριο ως ύποπτος για διακίνηση αναβολικών, μετά το κρούσμα της παγκόσμιας πρωταθλήτριας του στίβου Ντομίνγκες.
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ