07/02/18 - 08:41

Το νέο Mazda6 Wagon στη Γενεύη

Η Mazda θα ντεμπουτάρει στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Sportdog Team
Το νέο Mazda6 Wagon στη Γενεύη
547views 0shares

Στις αρχές Μαρτίου την αναβαθμισμένη γενιά της στέισον βάγκον έκδοσης του μεσαίου της μοντέλου Mazda6, όπως γράφει ο Σπύρος Χώτος στο newsauto.gr.

Η παρουσίαση του νέου μοντέλου έρχεται ως συνέχεια της αντίστοιχης του ανανεωμένου Mazda6 σεντάν στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες τον περασμένο Νοέμβριο.

Με βάση λοιπόν και το σεντάν μοντέλο, το στέισον Mazda6 αποκτά ένα νέο εμπρόσθιο τμήμα, με διαφοροποιημένο προφυλακτήρα, καθώς και περισσότερες χρωμιωμένες λεπτομέρειες. Στο εσωτερικό, αναμένουμε περισσότερα στοιχεία τεχνολογίας, ενώ η Mazda τονίζει ότι υπάρχουν και νέας καθίσματα.

[Mazda6 Wagon 640]

Βελτιώσεις έχουν γίνει και στο πεδίο της ηχομόνωσης και γενικότερα του θορύβου που φθάνει στην καμπίνα των επιβατών, ενώ έχει βελτιωθεί η αεροδυναμική απόδοση του αυτοκινήτου. Οι αλλαγές ολοκληρώνονται με τα περισσότερα διαθέσιμα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας, αλλά και τις αναβαθμίσεις στους κινητήρες SKYACTIV.

Εκτός τώρα από το ανανεωμένο Mazda6 Wagon, η ιαπωνική εταιρεία στη Γενεύη θα φιλοξενήσει και τη νεότερη γενιά κινητήρων SKYACTIV-X της χωρίς μπουζί, ενώ το παρών θα δώσουν και 2 αρκετά εντυπωσιακά πρωτότυπα, το Mazda Vision Coupe Concept και το Kai Concept.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ