Facebook Pixel Sportdog.gr | Dacia: To 2021 το πρώτο ηλεκτρικό της μοντέλο
Άλλα Σπορ
| 2019-10-21 12:23:00

Dacia: To 2021 το πρώτο ηλεκτρικό της μοντέλο

Sportdog Team
Dacia: To 2021 το πρώτο ηλεκτρικό της μοντέλο

Στο χορό των αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων θα μπει και η Dacia επωφελούμενη από την τεχνογνωσία της «μαμάς» Renault, θέλοντας να φέρει το πρώτο της μοντέλο του είδους το 2021.

Όπως μεταδίδει το γαλλικό site Caradisiac.com, το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της Dacia θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά το 2021 στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

To νέο ηλεκτρικό της εταιρείας θα έχει πολλές ομοιότητες με το ηλεκτρικό SUV Renault City K-ZE που παρουσιάστηκε πρόσφατα στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Σανγκάης, προσφέροντας αυτονομία 200 χιλιομέτρων με μια πλήρη φόρτιση.

Σύμφωνα πάντα με τους Γάλλους, η αρχική τιμή του θα βρίσκεται κοντά στα 20.000 ευρώ, ενώ ανάλογα με τη χώρα που θα διατεθεί το ποσόν αυτό θα μειώνεται ακόμη περισσότερο λόγω τυχόν προνομίων για την αγορά μοντέλων του είδους.

Έτσι, το νέο ηλεκτρικό της Dacia θα είναι ένα από τα πιο προσιτά ηλεκτρικά οχήματα της εποχής, συμβαδίζοντας απόλυτα με το γενικότερο Value for Money χαρακτήρα της μάρκας.

Περισσότερα στοιχεία για το νέο μοντέλο θα γνωρίζουμε από την επόμενη χρονιά, όταν η Dacia μας αποκαλύψει επίσημα παράλληλα κάποιες πρώτες φωτογραφίες του.

Πηγή: newsauto.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags