Facebook Pixel Sportdog.gr | Το νέο Toyota Yaris δέχεται τις περιποιήσεις της TRD
Άλλα Σπορ
| 2019-10-27 12:39:00

Το νέο Toyota Yaris δέχεται τις περιποιήσεις της TRD

Sportdog Team
Το νέο Toyota Yaris δέχεται τις περιποιήσεις της TRD

Λίγες μέρες μετά την παρουσίαση του ολοκαίνουργιου Toyota Yaris, δημοσιεύεται η πρώτη εικόνα του μοντέλου εξοπλισμένου με διάφορα sport εξαρτήματα της TRD.

Οι φωτογραφία του βελτιωμένου Toyota Yaris δημοσιεύτηκε στην ιαπωνική ιστοσελίδα της εταιρείας και μας παρουσιάζει το νέο μοντέλο με διαφορετικό εμπρός μέρος (μεγαλύτεροι αεραγωγοί και «μάσκα» δανεισμένη από τη Lexus) και ένα κομμάτι ινών άνθρακα. Μια άλλη ενδιαφέρουσα επιλογή σχεδιασμού τα δύο βαμμένα κομμάτια μεταξύ των προβολέων και της μάσκας.

Επιπλέον έχει νέα αεροδυναμικά βοηθήματα στις δύο πλευρές του μπροστινού προφυλακτήρα με (από ίνες άνθρακα βαμμένα κόκκινα). Άλλες τροποποιήσεις που είναι ορατές από τη συγκεκριμένη εικόνα είναι οι μαύρες ζάντες, οι πλαϊνές ποδιές με κόκκινο σιρίτι, γραφικά βινυλίου και αλεξινέμια στα πλευρικά παράθυρα. Οι εικόνες που εμφανίζουν το πίσω μέρος ενός Yaris εξοπλισμένου με αξεσουάρ της TRD δεν είναι ακόμα διαθέσιμη, αν και πιστεύουμε ότι οι παρεμβάσεις και εκεί θα είναι εξίσου εντυπωσιακές.

Αναφέρεται ότι η πλήρης σειρά αξεσουάρ τμημάτων TRD για το Yaris θα είναι διαθέσιμη (αρχικά στην Ιαπωνία) από τον Φεβρουάριο του 2020, αλλά δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες σχετικά με το πότε θα είναι διαθέσιμες στις διεθνείς αγορές.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags