Facebook Pixel «Φαβορί η Μπαρτσελόνα, θα το παλέψουμε»
Μπάσκετ
| 2011-03-04 01:14:00

«Φαβορί η Μπαρτσελόνα, θα το παλέψουμε»

«Φαβορί η Μπαρτσελόνα, θα το παλέψουμε»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Παναθηναϊκού και τη νίκη απέναντι στη Μάλαγα εμφανίστηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος παράλληλα έχρισε τη Μπαρτσελόνα φαβορί για την πρόκριση στα μεταξύ τους παιχνίδια.

«Ήταν τελικός για εμάς το είχαμε πει και πριν τον αγώνα. Με βάση αυτές τις καταστάσεις είχαμε καλή συμπεριφορά, καλή αντίδραση. Από το πρώτο δευτερόλεπτο δείξαμε ότι θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Είμαι ικανοποιημένος από το πως παίξαμε τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Αυτό που πρέπει να αναγνωρίσουμε είναι πως όλοι οι παίκτες ήταν έτοιμοι να παίξουν, ήξεραν την κατάσταση. Πόσο σημαντικό ήταν το ματς και τα κατάφεραν», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Για τον Νικ Καλάθη, είπε: Πρέπει να αναγνωρίσω το παιχνίδι του Καλάθη στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι παράδειγμα του πως θέλουμε να παίζει. Έτσι τον θέλουμε".

Για την Μπαρτσελόνα: «Έχουμε χρόνο να μιλήσουμε για την Μπαρτσελόνα. Είναι η πρωταθλήτρια έχει το ίδιο ρόστερ περίπου, έχει περισσότερη δύναμη κοντά στο καλάθι και είναι καλύτερο το ρόστερ της από πέρσι. Είναι το μεγάλο φαβορί για να πάει στο φάιναλ φορ αλλά έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε και να προσπαθήσουμε να παλέψουμε".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags