Facebook Pixel «Άξια η Σιένα, εμείς τώρα Κύπελλο και πρωτάθλημα»
Μπάσκετ
| 2011-04-01 00:55:00

«Άξια η Σιένα, εμείς τώρα Κύπελλο και πρωτάθλημα»

«Άξια η Σιένα, εμείς τώρα Κύπελλο και πρωτάθλημα»

Δίκαιη χαρακτήρισε την πρόκριση της Σιένα στο φάιναλ φορ, ο Βαγγέλης Αγγέλου, ο οποίος έδωσε σύνθημα για την επόμενη μέρε με στόχο την κατάκτηση του νταμπλ.
 

Ο βοηθός του Ίβκοβιτς δήλωσε στο συνδρομητικό κανάλι: «Για να μην κάνουμε τεχνικές αναλύσεις, θέλω να μεταφέρω μία εικόνα, που είπε ο Ίβκοβιτς στα αποδυτήρια “αξίζαμε να παίξουμε αυτή τη σειρά αλλά έτσι όπως παίξαμε καλύτερα που πήγε η Σιένα στη Βαρκελώνη”. Εμείς αυτό που θα κάνουμε είναι να συνεχίσουμε τις προπονήσεις  και τη δουλειά.

Είμαστε επαγγελματίες φτάσαμε εδώ με την καλή μας άμυνα, αλλά από την  άμυνα και τα χαμένα ριμπάουντ χάσαμε την πρόκριση».

Σε ερώτηση που δέχτηκε για δημοσιεύματα που έλεγαν ότι ο Ολυμπιακός χτίστηκε το καλοκαίρι για να πάρει το πρωτάθλημα κι όχι την Ευρωλίγκα: «Το ακούσαμε αυτό, αλλά για μία ομάδα που κέρδισε μέσα στο ΟΑΚΑ, στη Βαλένθια, στην Τουρκία είναι άδικο. Πλέον θα πολεμήσουμε μέχρι τέλους για τους δύο τελικούς, το κύπελλο και το πρωτάθλημα. Δεν πιστεύω ότι αδικήσαμε τους εαυτούς μας, απλά η Σιένα ήταν πιο έτοιμη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags