Facebook Pixel Η οπαδός του ΠΑΟ Τζουντ Σισέ!
Μπάσκετ
| 2011-04-01 12:24:00

Η οπαδός του ΠΑΟ Τζουντ Σισέ!

Η οπαδός του ΠΑΟ Τζουντ Σισέ!

Διαβάστε πώς έζησε το Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα η σύζυγος του Τζιμπρίλ Σισέ και τι έγραφε στο Twitter της κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ο προληπτικός Σισέ και η επιθυμία να πάει το ζεύγος στο F4 της Βαρκελώνης!

Η Τζουντ έζησε τον αγώνα, αλλά και την προετοιμασία του, σαν φίλαθλος του «τριφυλλιού», ενώ αποκάλυψε τον προληπτικό χαρακτήρα του «Τζιμπρίλιαντ» για το ντύσιμό του πριν τον αγώνα, αλλά και την κοινή επιθυμία του ζεύγους για να βρεθεί και στο φάιναλ φορ της Βαρκελώνης. Μάλιστα, δεν δίστασε να παραδεχθεί, με… συνωμοτικό τρόπο, ότι αρχίζει και προτιμά το μπάσκετ από το ποδόσφαιρο!

Η γυναίκα του Σισέ είχε εκδηλώσει τον ενθουσιασμό και την ανυπομονησία της για τον 4ο αγώνα των δύο ομάδων λίγα λεπτά μετά τη λήξη της αναμέτρησης της Τρίτης (29/3). «Τι σπουδαίο παιχνίδι. Το απόλαυσα. Δεν μπορώ να περιμένω για το ματς της Πέμπτης», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά και αποδείχθηκε συνεπέστατη στη δήλωσή της!

Από το μεσημέρι της Πέμπτης (31/3), όταν πήγε στο Κολωνάκι για φαγητό και ψώνια με τον Τζιμπρίλ, δεν έκρυβε τον ενθουσιασμό της για τη βραδινή παρουσία της στο κλειστό του ΟΑΚΑ. «Ανυπομονώ για τον αγώνα», έγραψε σε φίλη της η οποία της έκανε σχετική νύξη, δίνοντάς της ραντεβού το βράδυ στο γήπεδο. Μάλιστα, δεν περιορίστηκε σε αυτό και προχώρησε, ύστερα από σχετικό «πείραγμα» της καλής της φίλης, σε «αποκάλυψη» για τον… προληπτικό χαρακτήρα του Τζιμπρίλ.

«Πες του να φοράει τα ίδια ακριβώς ρούχα (σ.σ. με το νικηφόρο αγώνα της Τρίτης)», ήταν η παρότρυνση, για να έρθει η αφοπλιστική απάντηση από την κα Σισέ: «Τις πρώτες δύο φορές που πήγε σε αγώνα μπάσκετ (σ.σ. του Παναθηναϊκού), του έδωσαν να φοράει ένα καπέλο και αποφάσισε ότι αυτό έφερνε γρουσουζιά. Γι' αυτό και δεν πρόκειται να το ξαναφορέσει. Οντως δεν το φόρεσε στο τελευταίο παιχνίδι (σ.σ. της Τρίτης) και πλέον θα φορέσει ο,τιδήποτε εκτός από αυτό το πράσινο καπέλο, προκειμένου να νικήσουμε!»

Η Τζουντ έγινε και αυτή οπαδός του Παναθηναϊκού και άρχισε να «αγχώνεται» λίγη ώρα πριν το τζάμπολ. «Είμαι στο δρόμο για τον αγώνα μπάσκετ μαζί με τον σύζυγο. Είχαμε ως τώρα μια όμορφη μέρα, ας ελπίσουμε ότι θα ολοκληρωθεί με τον ίδιο τρόπο. Καλή τύχη PANA», έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter καθοδόν για το κλειστό του ΟΑΚΑ.

Στη διάρκεια του αγώνα, το πάθος της ήταν δεδομένο και το μετέφερε και μέσα από τη συγκεκριμένη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. «Η ατμόσφαιρα είναι σπουδαία… απίστευτη… κερδίζουμε», έγραψε στην αρχή. Οσο περνούσε η ώρα, ο ενθουσιασμός της μεγάλωνε και η ανυπομονησία της νίκης-πρόκρισης εμφανής στο τελευταίο 3λεπτο με το «πράσινο» προβάδισμα να είναι δεδομένο και την παρουσία στο F4 να μοιάζει, πλέον, οριστική: «Δεν κρατιέμαι. Λατρεύω αυτό το παιχνίδι. Τρία λεπτά μένουν».

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να ανεβάσει και τρεις φωτογραφίες που η ίδια τράβηξε από το κινητό της κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, με διάφορες φάσεις-στιγμές από τη δράση μέσα στο παρκέ: Ένα κάρφωμα του Βουγιούκα, μία στιγμιαία διακοπή του αγώνα και το κάλεσμα ενός τάιμ άουτ με τους παίκτες του Παναθηναϊκού να πηγαίνουν προς τον πάγκο.

Η χαρά της για τη νίκη ήταν τέτοια που δεν δίστασε να παραδεχθεί μιλώντας σε μια φίλαθλο του Παναθηναϊκού ότι αρχίζει να γίνεται… μπασκετική! «Ο σύζυγός μου με έφερε στο μπάσκετ και νομίζω ότι πραγματικά το προτιμώ από το ποδόσφαιρο. Σσσσσσσσσς», ανέφερε χαρακτηριστικά!

Η αγάπη του κόσμου προς τον Τζιμπρίλ αλλά και την ίδια εκφράστηκε με σχόλια στη σελίδα της, τα οποία η ίδια καλοδέχθηκε και μάλιστα αναπαρήγαγε «στέλνοντάς» τα στα άτομα που την «ακολουθούν» στο twitter, ευχαριστώντας τον κόσμο. Μάλιστα, όταν κάποιοι της είπαν ότι «αν νικήσουμε εσύ και ο Τζιμπρίλ πρέπει να πάτε και στη Βαρκελώνη για το φάιναλ φορ, επειδή μας φέρνετε τύχη», απάντησε: «Και οι δύο θα θέλαμε πολύ να πάμε στο φάιναλ φορ αλλά αυτό συμπίμπτει με τα πλέι οφ (σ.σ. της Superleague)… Θα δούμε».

Μετά το τέλος του αγώνα, το κλίμα ήταν πανηγυρικό και η ικανοποίησή της απόλυτη, όπως φάνηκε και από το λακωνικό μήνυμα που ανέβασε: «Όλα καλά. Σπουδαίο παιχνίδι, σπουδαία βραδιά… Λάτρεψα τους οπαδούς».

ΠΗΓΗ: sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags