Facebook Pixel Η Δράμα, το... δράμα και τα... δράματα!
| 2013-12-30 12:56:00

Η Δράμα, το... δράμα και τα... δράματα!

Η Δράμα, το... δράμα και τα... δράματα!

Θεωρητικά οι ελπίδες του Ολυμπιακού για κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, που δίνει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, περιορίστηκαν στο ελάχιστο μετά την ήττα στη Δράμα από τον ΚΑΟΔ.

Πρακτικά, όμως, εκτός του ότι τίποτα δεν έχει χαθεί οριστικά, οι πιθανότητες των «ερυθρόλευκων» για κατάκτηση της κορυφής ήταν έτσι κι αλλιώς εναντίον τους.

Βάσει του πρότερου σεναρίου που ήθελε τους «αιώνιους» να μη... στραβοπατούν σε άλλη αναμέτρηση (με εξαίρεση τη δική τους στις 20 Ιανουαρίου), οι πρωταθλητές Ευρώπης αρκούνταν σε νίκη ακόμη και με... μισό πόντο στο ΟΑΚΑ για να κατακτήσουν (παρά το -2 που τους επιβλήθηκε λόγω των περσινών επεισοδίων στους τελικούς) την πρωτιά.

Το στραβοπάτημα, ωστόσο, έγινε στη Δράμα για την ομάδα του Πειραιά, η οποία πλέον για να αναζωπυρώσει τις ελπίδες της θέλει να παραμείνει εκείνη αήττητη ως το τέλος και ο Παναθηναϊκός να χάσει εκτός από το δικό τους παιχνίδι και ένα ακόμη σε ένα από τα δεκατέσσερα παιχνίδια που του απομένουν.

Στο σενάριο δε να ηττηθεί ο Ολυμπιακός στις 20 Ιανουαρίου από τους πρωταθλητές Ελλάδας, τα πράγματα θα... ζορίσουν ακόμη περισσότερο για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, καθώς θα είναι σαν να βρίσκεται τρεις νίκες μακριά αν κρατήσει τη διαφορά των 10π. από τη νίκη τους στο ΣΕΦ και τέσσερις αν τη χάσει!

Η ήττα, ωστόσο, στη Δράμα έχει και μια άλλη ακόμη πιο δυσάρεστη παράμετρο για τον Ολυμπιακό. Και αυτό γιατί λόγω του -2 ο Πανιώνιος δεν είναι πολύ μακριά. Για την ακρίβεια, όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στη βαθμολογία μέχρι και την 11η αγωνιστική, οι «κυανέρυθροι» αν και έχουν ρεκόρ 9-2 (έναντι 10-1 του Ολυμπιακού) βρίσκονται στη 2η θέση ελέω του -2 και είναι σαν να έχουν μια νίκη παραπάνω από τους πρωταθλητές Ευρώπης! Το πραγματικό... ΔΡΑΜΑ, λοιπόν, θα είναι να χαθεί η 2η θέση της κανονικής περιόδου.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags