Facebook Pixel 'Eτσι επιτίθεται ο Παναθηναϊκός... (BINTEO)
Μπάσκετ
| 2011-04-25 13:59:00

'Eτσι επιτίθεται ο Παναθηναϊκός... (BINTEO)

'Eτσι επιτίθεται ο Παναθηναϊκός... (BINTEO)

Για να παίρνουμε μια γεύση από τις μάχες τακτικής που θα γίνουν στο φάιναλ φορ είναι χρηστικό το παρακάτω βίντεο που παρουσιάζει η Euroleague και στο οποίο φαίνεται ο τρόπος που προσπαθεί να επιτεθεί ο Παναθηναϊκός και η Σιένα.

Στην αρχή του βίντεο θα δείτε πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς προετοιμάζει τους παίκτες του στο τάιμ – άουτ και στη συνέχεια δείτε τα περιβόητα πικ εν ρολ του Παναθηναϊκού, αλλά δώστε προσοχή στους παίκτες που δεν έχουν την μπάλα και κινούνται στον χώρο.

Προσέξτε για παράδειγμα με πόση λεπτομέρεια κινούνται σαν τους δείκτες του ρολογιού οι δύο ή τρεις παίκτες των πρωταθλητών που δεν συμμετέχουν στη φάση και πρέπει να βρεθούν στο κατάλληλο σημείο, όταν ο συμπαίκτης τους αποφασίσει να τους τροφοδοτήσει.

Τα σχετικά βελάκια της Euroleague και ο ήχος εξηγούν κάποια πράγματα, αλλά επαναλαμβάνουμε χρειάζεται προσοχή για να αντιληφθεί κανείς την λεπτομέρεια του πράγματος…

Με την ίδια βεβαίως σημασία αξίζει να δείτε και πώς λειτούργησε η Σιένα επιθετικά, κυρίως στο δεύτερο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Σε αρκετές περιπτώσεις το πικ εν ρολ ήταν και πάλι βασικός τρόπος επίθεσης των Ιταλών…

 

 

Πηγή: sentragoal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags