Facebook Pixel "Η πιο επιτυχημένη ομάδα, επέστρεψε"
Μπάσκετ
| 2011-04-25 14:29:00

"Η πιο επιτυχημένη ομάδα, επέστρεψε"

"Η πιο επιτυχημένη ομάδα, επέστρεψε"

Η Ευρωλίγκα ετοίμασε αφιέρωμα για τον Παναθηναϊκό προσδιορίζοντας στον πρόλογο πως «η πιο επιτυχημένη ευρωπαϊκή ομάδα την τελευταία 15ετία, επέστρεψε στο Final Four».

Ενόψει του Final Four της Βαρκελώνης, η διοργανώτρια αρχή ετοίμασε από ένα προφίλ για την κάθε φιναλίστ με αυτό για τον Παναθηναϊκό να τιτλοφορείται: «Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στο Final Four».

Η Ευρωλίγκα παρουσιάζει την ιστορία του Κώστα Τσαρτσαρή που έχει ζήσει τα περισσότερα ευρωπαϊκά τρόπαια του Παναθηναϊκού από κάθε άλλο συμπαίκτη του χαρακτηρίζοντάς τον «άγκυρα» πνεύματος νικητή για την μοντέρνα δυναστεία που έφτιαξε ο Παναθηναϊκός.

Στην παρουσίαση του «Ζοτς» ξεχωρίζει η φράση: «υπάρχουν οι νικητές και υπάρχει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς» αναφέροντας εκτενώς όλα τα τρόπαια που έχει κατακτήσει ο κόουτς των «πρασίνων».

Έπειτα, κατά την παρουσίαση του «θρύλου» της ομάδας, δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Φραγκίσκο Αλβέρτη που κατέκτησε 5 ευρωπαϊκά τρόπαια, 11 πρωταθλήματα Ελλάδας και 8 Κύπελλα με τη φανέλα του «τριφυλλιού».

Πηγή: gazzeta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags