Facebook Pixel Φωνές στον ΕΣΑΚΕ!
| 2011-04-28 18:12:00

Φωνές στον ΕΣΑΚΕ!

Φωνές στον ΕΣΑΚΕ!

Το απόλυτο… μπάχαλο επικρατεί στο ελληνικό μπάσκετ. Αυτή τη στιγμή στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ υπάρχει σε εξέλιξη το ΔΣ της διοργανώτριας αρχής το οποίο θα αποφασίσει να θα υποβιβαστεί τελικά ή όχι ο Ηλυσιακός.
 

Το κλίμα όμως δεν είναι καθόλου καλό και από νωρίς υπάρχουν έντονες διαφωνίες. Τα… ωραία ξεκίνησαν με έναν έντονο διάλογο μεταξύ του προέδρου της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μπάμπη Καραμανλή, και του προέδρου του ΕΣΑΚΕ, Βασίλη Οικονομίδη.

«Δεν πρόκειται να επικυρώσω τη βαθμολογία. Εμείς δεν εμπλεκόμαστε σ' αυτά. Πρέπει η απόφαση να τελεσιδικήσει. Ο Ηλυσιακός θα πάει ΑΣΕΑΔ. Εγώ δεν βιάζομαι να επικυρώσω τη βαθμολογία», είπε -μεταξύ άλλων- ο κ. Οικονομίδης, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του Καραμανλή.

Λίγο αργότερα, υπήρξε λεκτικό επεισόδιο μεταξύ του εκπροσώπου του Ηλυσιακού, Θανάση Δούνη και του δικηγόρου της ΚΑΕ ΑΕΚ, Σωκράτη Λαμπρόπουλου.«Την ένσταση θα έπρεπε να την κάνετε στην αρχή του πρωταθλήματος» είπε ο κ. Δούνης για να απαντήσει ο κ. Λαμπρόπουλος: «Την ένσταση την κάνουμε όποτε θέλουμε. Οποιον και αν ρωτήσεις στην αίθουσα θα σου πει ότι ο Ηλυσιακός ανήκει στον Δελημπαλταδάκη».

«Στο μετοχολόγιο δεν αναφέρεται πουθενά το όνομα Δελημπαλταδάκης. Θέλατε απλά να ρίξετε τον Ηλυσιακό», ήταν το τελικό σχόλιο του κ. Δούνη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags