Facebook Pixel Ο Μέιο δεν έγινε ήρωας, ο ΛεΜπρον μπορεί...
| 2011-05-16 19:23:00

Ο Μέιο δεν έγινε ήρωας, ο ΛεΜπρον μπορεί...

Ο Μέιο δεν έγινε ήρωας, ο ΛεΜπρον μπορεί...

Ο Κρις Σέρινταν γράφει για την ανταλλαγή που καθυστέρησε ένα λεπτό να γίνει και λίγο έλειψε να αλλάξει τη μοίρα των Γκρίζλις, αλλά και τον ψυχικό αγώνα του ΛεΜπρον Τζέιμς προς τον πρώτο τίτλο του.

Για ένα λεπτό.

Ήταν απόγευμα 24 Φεβρουαρίου, τελευταία ημέρα των ανταλλαγών, και το ρολόι στον τοίχο των κεντρικών γραφείων της λίγκας έδειχνε πως είναι 15:01.

Το τηλέφωνο με το πρωσονύμιο «trade hotline» στα γραφεία της λίγκας «άναψε», και στην άλλη γραμμή ήταν οι Μέμφις Γκρίζλις κι οι Ιντιάνα Πέισερς προσπαθώντας να δώσουν μία ανταλλαγή.

Η διορία ήταν μέχρι τις 15:00. Το τηλεφώνημα ήταν ένα λεπτό καθυστερημένο.

Και για να εκτιμήσει κανείς σωστά πόσο απίθανος ως ήρωας ήταν ο Όου Τζέι Μέιο για τους Μέμφις Γκρίζλις στην έκτη αναμέτρηση των ημιτελικών της Δυτικής Περιφέρειας, πρέπει να γνωρίζει την ιστορία για το πώς εκείνο το ένα λεπτό άλλαξε τη μοίρα των Γκρίζλις.

Μετά τον παραγκωνισμό του Μέιο από το αρχικό σχήμα τον Ιανουάριο για χάρη του ειδικού στην άμυνα Τόνι Άλεν, το Μέμφις πάσαρε τον Μέιο στο ΝΒΑ στη διάρκεια του διημέρου All Star και τις επόμενες τέσσερις ημέρες, φτάνοντας εν τέλει σε ό,τι ένιωθαν πως ήταν η καλύτερη προσφορά εκεί έξω: ο πάουερ φόργουορντ Τζος ΜακΡόμπερτς των Ιντιάνα Πέισερς, συν ένα πικ πρώτου γύρου στο ντραφτ (περιέργως, οι Γκρίζλις απέρριψαν την πρότατη των Σικάγο Μπουλς για δύο πικ πρώτου γύρου στο ντραφτ συν τον γκαρντ Ρόνι Μπρούερ).

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags