29/05/11 - 22:24

"Χάσαμε το ματς στις λεπτομέρειες"

Ο Σούλης Μαρκόπουλος σχολίασε πως ο Άρης ήταν καλύτερος στο τέλος και στις λεπτομέρειες του αγώνα. Ακόμη, ο τεχνικός του "Δικεφάλου" σχολίασε την απόφαση του να μη βγάλει τον Ντόζιερ από τον αγώνα, όταν ο Αμερικανός είχε τρία φάουλ.

"Χάσαμε το ματς στις λεπτομέρειες"
46.797views 0shares

"Θεωρώ ότι ήταν ένα δυνατό παιχνίδι όπως το πρώτο. Οι δύο ομάδες έδειξαν ότι θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη, όμως στο τέλος ο Άρης ήταν καλύτερος στις λεπτομέρειες και στα κρίσιμα σημεία. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες για να διευρύνουμε το σκορ όταν ήμασταν από πάνω, αλλά δεν το κάναμε. Ελπίζουμε στη συνέχεια να είμαστε πιο δυνατοί για να διεκδικήσουμε τη νίκη μέσα στην έδρα μας".

Στη συνέχεια, σε ερώτηση για ποιο λόγο δεν έβγαλε τον Ντόζιερ όταν είχε τρία φάουλ,  απάντησε: "Όταν έχει τρία φάουλ ο παίκτης δεν είναι στη γραμμή επικινδυνότητας. Όταν έχεις ένα νεκρό διάστημα τότε μπορεί να δώσεις την ευκαιρία στον αντίπαλο να πάρει κεφάλι στο σκορ. Ήταν μια δική μου απόφαση γιατί εκείνη τη στιγμή είχε τρία φάουλ για αυτό και δεν τον έβγαλα. Εξάλλου έκανε και επιθετικό φάουλ κάτι που δεν περιμέναμε να γίνει".


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ