Facebook Pixel Ασέβεια στην ιστορία του Άρη, τον ρίχνουν σε κουβά!
| 2016-08-03 11:45:00

Ασέβεια στην ιστορία του Άρη, τον ρίχνουν σε κουβά!

Ασέβεια στην ιστορία του Άρη, τον ρίχνουν σε κουβά!

Έξαλλος ο Γιώργος Κογκαλίδης με την «κίτρινη» ΚΑΕ που επιτρέπει ο «Αυτοκράτορας» τού ελληνικού μπάσκετ να παραμένει στην αφάνεια. Διαβάστε το οργισμένο σχόλιο στο Σκύλο!

Πριν αναπτύξουμε τις απόψεις μας, να ξεκαθαρίσουμε κάτι: Ο Άρης κάνει εξαιρετικές μεταγραφικές κινήσεις, ο Νίκος Λάσκαρης βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη και δημιουργεί πολύ καλή ομάδα. Αφήστε που δεν μας ζήτησε… δανεικά για να κάνει τις μεταγραφές του, οπότε αυτό πρέπει να το συνυπολογίσετε, διαβάζοντας τις επόμενες αράδες.

Δεν είναι, όμως, μόνο τα χρήματα. Είναι και η εκτίμηση, που όλοι οφείλουν να δείχνουν σ΄ ένα σωματείο, όπως ο Άρης. Και πρώτα απ΄ όλα η διοίκησή του. Γιατί, δεν είναι δυνατόν να είσαι Άρης και να… γουστάρεις αυτό που γίνεται. Να έχει κλείσει ο ΟΠΑΠ τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ κι εσύ να είσαι στον σωρό και να σου δίνει ψίχουλα.

Ο Άρης δικαιούται καλύτερης αντιμετώπισης και μεγαλύτερου σεβασμού, αλλά ο σεβασμός κερδίζεται δε χαρίζεται. Κι η διοίκηση έχει υποχρέωση, εκτός από το να πληρώνει και να αποκτά παίκτες υψηλού επιπέδου (κάτι που κάνει με σωστό και μελετημένο τρόπο), να επιβάλλει τον σεβασμό σε όλους.

Περίμενα και περιμένω να αντιδράσει ο Άρης, σε αυτά που -για την ώρα- ακούγονται (ως πληροφορίες, ή φήμες, αλλά όχι από επίσημα χείλη), αναφορικά με τα χρήματα που θα πάρει ο "Αυτοκράτορας" από την κεντρική χορηγία. Βεβαίως, πρέπει να επισημοποιηθεί το ποσό, αλλά δεν μπορεί ο Άρης να είναι… φτωχός συγγενής στη μοιρασιά, ειδικά όταν στο μεταγραφικό παζάρι κάθε άλλο παρά έτσι κινείται.

Η ιστορία με την κεντρική χορηγία θα μας απασχολήσει γενικότερα. Ο Άρης είναι ξεχωριστό κεφάλαιο, γι΄ αυτό και κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά. Θα φτάσουμε, όμως, και στις υπόλοιπες ομάδες, γιατί είναι ακανθώδες ζήτημα, όχι τα χρήματα που θα μπουν στα ταμεία τους, αλλά ο τρόπος με τον οποίο θα φτάσουν σε αυτές.

Επιστρέφουμε στο αρχικό μας σκεπτικό: Δεν μπορεί να είσαι Άρης και να μπαίνεις στον κουβά με τους υπόλοιπους. Οφείλεις να δείξεις -κι εκτός γηπέδου- ότι είσαι "Αυτοκράτορας", ότι είσαι μεγάλη ομάδα, ότι διαφέρεις… Αν δεν το πράττεις, τότε δείχνεις ασέβεια στην ιστορία, αλλά και στον εαυτό σου. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags