13/01/11 - 21:35

«Δεν νικάς όταν ο ηγέτης σου δεν είναι καλά»

Τους λόγους που ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε το βράδυ της Τετάρτης από τον Ολυμπιακό εξήγησε ο Μάικ Μπατίστ μέσα από το blogτου. Ο Αμερικανός στάθηκε στον πυρετό που ταλαιπωρούσε τον Διαμαντίδη και στα προβλήματα που είχε τόσο ο ίδιος όσο και ο Νίκολας. Για τη συνέχεια πάντως εμφανίστηκε αισιόδοξος…

«Δεν νικάς όταν ο ηγέτης σου δεν είναι καλά»
29.622views 0shares

Ο Μάικ Μπατίστ γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για την ήττα από τον Ολυμπιακό!
 
Χθες ήταν δύσκολα, παρ' όλα αυτά είμαστε ζωντανοί κι αναπνέουμε ακόμα. Δεν παίξαμε καλά ως ομάδα κι αυτό είναι ένα γεγονός. Η πραγματικότητα είναι ότι κάθε ομάδα έχει κι άσχημες ημέρες. Απλώς δεν περιμέναμε ότι θα ζήσουμε αυτή την άσχημη ημέρα σ' αυτό το παιχνίδι. Έγινε όμως, και τώρα δεν έχουμε παρά να ανυπομονούμε για το μέλλον. Και στο τέλος της ημέρας, τώρα πια έχουμε ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο για να νικήσουμε.

Το τελευταίο, ωστόσο, που θα ήθελα να δω ήταν κάποιος να πιέζει το κουμπί του πανικού. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι όσοι είμαστε να οδηγήσουμε το πλοίο.

Ένας μεγάλος λόγος που χάσαμε ήταν ότι ο Διαμαντίδης δεν είχε κάνει προπόνηση όλη την εβδομάδα, δεν είχε ενέργεια, δεν ήταν ο εαυτός του κι αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να του δώσουμε όλοι συγχαρητήρια και μόνο για το γεγονός ότι βγήκε και προσπάθησε. Ήταν πραγματικά άρρωστος. Οι γιατροί έκαναν τα πάντα μαζί μ' αυτόν για να παίξει, αλλά αποδείχθηκε πως αυτό δεν ήταν δυνατό.

Όταν ο ηγέτης σου δεν είναι καλά, είναι δύσκολο να νικήσεις. Το λυπηρό είναι πως αυτό έγινε εναντίον του Ολυμπιακού. Όπως είπα και πριν, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε μπροστά. Είμαι βέβαιος και το λέω αυτό με όλη την καρδιά μου ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα. Πέραν του Διαμαντίδη που ήταν άρρωστος, ο Ντρου δεν είχε κάνει πολλές προπονήσεις κι έλειπε για περίπου δεκαπέντε ημέρες, ενώ εγώ ήμουν μία μέσα και μία έξω. Δεδομένων όλων αυτών δεν ήταν δυνατό να βρούμε ρυθμό μέσα από τις προπονήσεις.

Στο μέλλον, όμως, ο Διαμαντίδης θα είναι υγιής, ο Ντρου κι εγώ θα προπονούμαστε κανονικά, γι' αυτό και λέω πως θα είμαστε μια χαρά. Θέλω να ξέρουν οι οπαδοί μας πως δώσαμε το καλύτερο δυνατό, αλλά δυστυχώς δεν ήταν αρκετό.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ