Facebook Pixel Sportdog.gr | Ξέσπασμα Ντόρσεϊ κατά Μπαρτσελόνα! (ΦΩΤΟ)
| 2017-10-05 20:09:00

Ξέσπασμα Ντόρσεϊ κατά Μπαρτσελόνα! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Ξέσπασμα Ντόρσεϊ κατά Μπαρτσελόνα! (ΦΩΤΟ)

Ο Αμερικανός πρώην παίκτης του Ολυμπιακού εξέφρασε μεγάλα παράπονα για τη συμπεριφορά των Μπλαουγκράνα προς το πρόσωπό του!

Έξαλλος είναι ο Τζόι Ντόρσεϊ με τους διοικούντες της Μπαρτσελόνα εξαιτίας της διαμάχης που έχει ξεσπάσει μεταξύ των δυο πλευρών, η οποία θα λυθεί στα δικαστήρια.

Ο 34χρονος σέντερ διεκδικεί το σύνολο του ποσού των 1.600.000 ευρώ για το οποίο είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ισπανική ομάδα και ξέσπασε μέσω ανάρτησής του στο Instagram!

Αναλυτικά, όσα έγραψε ο Ντόρσεϊ:

«Μόλις τελείωσα το ραντεβού με τους δικηγόρους μου για την υπόθεσή μου που θα εκδικαστεί στις 9 Οκτωβρίου σε βάρος της Μπαρτσελόνα. Αυτά που μου είπαν ήταν απίστευτα», σχολίασε αρχικά μέσω φωτογραφία που "ανέβασε" στο προφίλ του, γράφοντας παράλληλα από κάτω:

«Νόμιζα ότι η Μπαρτσελόνα είναι ένας από τους καλύτερους οργανισμούς για τους οποίους έπαιξα, μαζί κατακτήσαμε το ισπανικό πρωτάθλημα, φτάσαμε μέχρι το Final Four της EuroLeague και τώρα είμαστε σε αυτό το σημείο. Δεν έχω υπογράψει ακόμη με κάποια ομάδα γιατί η Μπαρτσελόνα μού είπε ότι όποιο ποσό έχω λαμβάνειν από την επόμενη ομάδα μου, θα το αφαιρέσουν από το ποσό που είναι να μου δώσουν, σε περίπτωση που κερδίσω τη δίκη για την άδικη αποπομπή μου, πέρσι. Μου προσέφεραν μία δόση συμβολαίου για να αποσυρθώ από την υπόθεση, αλλά εγώ είχα υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας έναντι 1.600.000. Έδωσα την καρδιά μου, τον ιδρώτα μου, τα δάκρυά μου στους φιλάθλους αυτής της ομάδας και την ομάδα, και τώρα η καρδιά μου έχει ραγίσει».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags