Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτός θύμισε παίκτη ΝΒΑ στο ΟΑΚΑ - Έτσι «πιάνει» τον Ολυμπιακό!
Μπάσκετ
| 2018-01-11 23:35:00

Αυτός θύμισε παίκτη ΝΒΑ στο ΟΑΚΑ - Έτσι «πιάνει» τον Ολυμπιακό!

Sportdog Team
Αυτός θύμισε παίκτη ΝΒΑ στο ΟΑΚΑ - Έτσι «πιάνει» τον Ολυμπιακό!

Δεν έχει αντίπαλο στο «κάστρο» του ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε και το εμπόδιο της φορμαρισμένης Μπαρτσελόνα, σε μία βραδιά, που είχε 4/22 τρίποντα και 14/23 βολές. Τα κατάφερε, γιατί από το 10’ και μετά έπαιξε άμυνα, που παίρνει υψηλό βαθμό. Οι Καταλανοί σε γενικές γραμμές στάθηκαν καλά, αν αναλογιστούμε ότι πριν από το ματς μιλάγαμε για την 12η ομάδα της Ευρωλίγκας, που συν τοις άλλοις έπαιζε χωρίς τους Σεραφέν και Σάντερς.

Ο Νικ Καλάθης έκανε το δεύτερο καλύτερο φετινό του παιχνίδι, μετά από εκείνο με την Εφές στην Πόλη. Είχε 17 πόντους, 12 ασίστ και 5 κλεψίματα, θυμίζοντας παίκτη ΝΒΑ. Γενικώς, ο Παναθηναϊκός μοιάζει με ομάδα... ΝΒΑ στο γήπεδό του, εκεί, όπου δεν έχει αντίπαλο μέχρι στιγμής σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Κοντά στον Καλάθη, σπουδαίος και πάλι ήταν ο Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος είχε 17 πόντους και 6 ριμπάουντ, αλλά και οι Σίνγκλετον και Παππάς. Ο πρώτος βοήθησε σε όλη την διάρκεια του αγώνα, ενώ ο Παππάς έδωσε πολλές λύσεις στην τελική ευθεία του ματς.

Μετά από αυτή τη νίκη οι «πράσινοι» έπιασαν τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία και θα είναι μαζί του και αύριο (12/1), αν οι Πειραιώτες χάσουν από την Μπασκόνια. Την ερχόμενη εβδομάδα έχουν πολύ δύσκολη αποστολή, από την στιγμή, που παίζουν με την Φενέρ στην Πόλη και με την ΤΣΣΚΑ στην Ρωσία.

Αν κάνουν μία νίκη σε αυτά τα δύο παιχνίδια, θα είναι για τα καλά στον δρόμο τους. Αν πάρουν και τα δύο ματς, τότε θα είναι κάτι παραπάνω από ευτυχισμένοι.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags