Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανέλαβε την ευθύνη ο Ομπράντοβιτς, αλλά... έκραξε τους παίκτες για την εικόνα με τον Ολυμπιακό!
| 2018-02-01 23:50:00

Ανέλαβε την ευθύνη ο Ομπράντοβιτς, αλλά... έκραξε τους παίκτες για την εικόνα με τον Ολυμπιακό!

Sportdog Team
Ανέλαβε την ευθύνη ο Ομπράντοβιτς, αλλά... έκραξε τους παίκτες για την εικόνα με τον Ολυμπιακό!

Τι είπε για τους Πειριώτες και την βαριά ήττα της Φενέρ.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε πως δεν καταλαβαίνει τον τρόπο που έπαιξε η Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ και συμπλήρωσε πως πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις οι ευθύνες ανήκουν στον προπονητή.

Ο «Ζοτς» μετά τη βαριά ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Πρώτα από όλα θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου στον Ολυμπιακό, για το καλό παιχνίδι που έκανε. Ήταν σίγουρο ότι θα ξεκινούσαν δυνατά μετά την περίοδο που πέρασαν με τα προβλήματα που είχαν. Ήταν όπως το περιμέναμε. Έπαιξαν πολύ δυνατά, έβαλαν τα σουτ και αυτό ήταν ένα από τα κλειδιά. Άξιζαν να κερδίσουν. 

Στη ζωή μας έχουμε και καλές και κακές στιγμές, έτσι είναι και στον αθλητισμό. Αυτό το καταλαβαίνω. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ο τρόπος που παίξαμε. Δεν ήμασταν στο παιχνίδι, δεν προσπαθήσαμε να παλέψουμε. Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, πάντα η ευθύνη είναι του προπονητή. Πρέπει να βρούμε τρόπο να αντιδράσουμε, όλοι μας, για να μην μας συμβεί κάτι τέτοιο ξανά. Μπορεί να παίζεις άσχημα, αλλά δεν γίνεται να μην παλεύεις, ειδικά στην αρχή του παιχνιδιού».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags