Facebook Pixel Sportdog.gr | Οι πρώτες δηλώσεις Ματσιούλις μετά την άφιξή του - Γιατί επέλεξε ΑΕΚ και τι είπε για τον Παναθηναϊκό
Μπάσκετ
| 2018-08-22 22:28:00

Οι πρώτες δηλώσεις Ματσιούλις μετά την άφιξή του - Γιατί επέλεξε ΑΕΚ και τι είπε για τον Παναθηναϊκό

Sportdog Team
Οι πρώτες δηλώσεις Ματσιούλις μετά την άφιξή του - Γιατί επέλεξε ΑΕΚ και τι είπε για τον Παναθηναϊκό

Έφτασε στην χώρα ο Λιθουανός και πιάνει δουλειά.

Ο Γιόνας Ματσιούλις έφτασε στην Ελλάδα για να ενταχθεί στην προετοιμασία της ΑΕΚ και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε ότι ήταν εύκολο να αποδεχθεί την πρόταση της Ένωσης, από τη στιγμή που έχει τόσο καλές αναμνήσεις από τη θητεία του στην Ελλάδα με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

Ο Γιόνας Ματσιούλις αρχικά ανέφερε πως, «νιώθω την Ελλάδα σαν σπίτι μου και ήταν εύκολο να πάρω την απόφαση να έρθω να παίξω εδώ. Ξέρω τον προπονητή, ξέρω την χώρα, ξέρω τι ομάδα είναι η ΑΕΚ. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από εδώ από την διετία που έπαιξα στον Παναθηναϊκό. Μίλησα με τον προπονητή και είδα τι θέλει από εμένα και συμφωνήσαμε γρήγορα».

Για το αν είναι έτοιμος να αναλάβει τον ρόλο του ηγέτη: «Θα δούμε τι ρόλο θα έχω, αν θα είμαι ηγέτης. Ξέρω ότι η ομάδα έχει πολύ καλούς παίκτες και αρκετή ποιότητα και η ομάδα αυτή χρειάζεται έναν ηγέτη στα αποδυτήρια οπότε θα δούμε τι ρόλο θα έχει ο καθένας μας. Πάντα είμαι έτοιμος και θα δείξω αυτό τον εαυτό μου μέσα στην ομάδα».

Για την επιστροφή του στην Ελλάδα: «Πάντα είναι ωραία στην Ελλάδα, έχω έρθει και για διακοπές εδώ. Ξέρω τι αθλητές έχει και πόσο αγαπάει το μπάσκετ η χώρα αυτή. Είναι πολύ ωραίο να παίζω εδώ πέρα και είμαι πραγματικά χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ.»

Για το back to back στο BCL: «Πάντα όταν μιλάμε για αθλητισμό είναι δύσκολο να επαναλαμβάνεις μία επιτυχία, γιατί όλοι είναι συγκεντρωμένοι στο πως θα αντιμετωπίσουν τον πρωταθλητή. Έχουμε πολύ καλή ομάδα, σωστά δομημένη. Καταλαβαίνω πως υπάρχει μεγάλη πίεση, αλλά είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να ζήσουμε με αυτό. Πρώτα από όλα όμως πρέπει να γίνουμε ομάδα».

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags