Facebook Pixel Ντέιβιντ Μπλατ - Ολυμπιακός: «Έτοιμος για Γκραν Κανάρια ο Πρίντεζης - Ο Αϊνστάιν ήταν Έλληνας...»
| 2018-12-19 18:18:00

Αποκάλυψη Μπλατ για τον τραυματισμό του Πρίντεζη και επική ατάκα: «Ο Αϊνστάιν ήταν Έλληνας...»

Sportdog Team
Αποκάλυψη Μπλατ για τον τραυματισμό του Πρίντεζη και επική ατάκα: «Ο Αϊνστάιν ήταν Έλληνας...»

Έκλεψε την παράσταση ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

Ντέιβιντ Μπλατ - Ολυμπιακός: Ο Ντέιβιντ Μπλατ μίλησε ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Γκραν Κανάρια και αποκάλυψε πως ο Γιώργος Πρίντεζης δεν αποκόμισε κάποιον σοβαρό τραυματισμό στο παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα και θα είναι έτοιμος για το αυριανό παιχνίδι.

Παράλληλα, ο έμπειρος τεχνικός ήταν για ακόμα μια φορά ιδιαίτερα κεφάτος και έδωσε... ρεσιτάλ με τις ατάκες του, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «Ο Αϊνστάιν ήταν Έλληνας, όπως και όλοι οι σπουδαίοι άνδρες».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεύτερο παιχνίδι σε αυτή την διαβολοβδομάδα, πάντα έχει μία ξεχωριστή δυναμική και για τις δύο ομάδες. Ελπίζουμε να βγάλουμε στο παρκέ την ίδια ενέργεια που είχαμε και στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα. Ελπίζουμε να έχουμε την βοήθεια των φιλάθλων μας. Η Γκραν Κανάρια είναι μία καλή ομάδα, έχει κερδίσει ήδη πέντε ματς. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το παιχνίδι μας και να αγωνιστούμε σε υψηλό επίπεδο», ανέφερε αρχικά ο Ντέιβιντ Μπλατ, προτού μιλήσει για τον Γιώργο Πρίντεζη, λέγοντας:

«Είχε έναν μυικό σπασμό. Δεν ξέραμε αν μπορούσε να αγωνιστεί αλλά ήταν θετικό ότι γύρισε και έδωσε την εμπειρία του στις κρίσιμες φάσεις του αγώνα. Θα είναι έτοιμος γι'αύριο».

Σχετικά με την δυναμική της Γκραν Κανάρια, ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε: «Έχουν κερδίσει πέντε παιχνίδια στην Euroleague, που είναι μία δύσκολη διοργάνωση. Αυτό αρκεί και αυτό το γνωρίζουν καλά οι παίκτες μου. Αυτό μου θυμίζει ένα μότο του Άλμπερτ Αϊνστάιν, που είχε πει το εξής: Υπάρχουν δύο πράγματα στον κόσμο που δεν έχουν όρια. Το ένα είναι το σύμπαν και το άλλο η ηλιθιότητα. Για το πρώτο, δεν είναι σίγουρος».

Συνεχίζοντας σε... χιουμοριστική διάθεση, ο κόουτς του Ολυμπιακού ανέφερε πως «ο Αϊνστάιν ήταν Έλληνας, όπως και όλοι οι σπουδαίοι άνδρες!».

Επιπρόσθετα, ο Ντέιβιντ Μπλατ έστειλε το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, λέγοντας: «Ελπίζω να έρθουν και να μας υποστηρίξουν, όπως έκαναν και με την Εφές. Ήταν ο βασικός λόγος που κερδίσαμε και ευχόμαστε να τους δούμε και αύριο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags