Facebook Pixel Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Τρομερό μπάχαλο στο μπάσκετ – «Μόνο με ξένους…» - «Τι θέλετε για να μην φανεί σαν κωλοτούμπα;»
| 2019-05-06 18:34:00

Τρομερό μπάχαλο στο μπάσκετ – «Μόνο με ξένους…» - «Τι θέλετε για να μην φανεί σαν κωλοτούμπα;»

Sportdog Team
Τρομερό μπάχαλο στο μπάσκετ – «Μόνο με ξένους…» - «Τι θέλετε για να μην φανεί σαν κωλοτούμπα;»

Τρομερές ατάκες στον ΕΣΑΚΕ, τι θα γίνει με Ολυμπιακό και Α2!

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Περίπου 3.5 ώρες διήρκησε η Γενική Συνέλευση στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ για το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ, παρουσία των αδελφών Αγγελόπουλων και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Παρότι η κατάσταση δεν ξέφυγε και υπήρξε συζήτηση, με ανταλλαγή βέβαια πολλών… καρφιών για τη διαιτησία μεταξύ των ανθρώπων του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, λύση δεν βρέθηκε και όλα πλέον είναι στον αέρα!

Οι Πειραιώτες, όπως ξεκαθάρισε και ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Γιώργος Σκινδήλιας, δεν υπάρχει περίπτωση να κατέβουν να παίξουν στα πλέι οφ αν δεν έρθουν ξένοι διαιτητές, κάτι όμως που δεν συμφωνήθηκε, ενώ δεν δύναται βάσει του κανονισμού.

Από εκεί και πέρα, όλα δείχνουν πως η αγωνιστική θα γίνει κανονικά την Τετάρτη και οι όποιες αλλαγές στη διαιτησία θα συζητηθούν μετά το τέλος της σεζόν, οπότε πλέον η… μπάλα είναι στα χέρια του Ολυμπιακού. Οι «Ερυθρόλευκοι» δεν είναι πρόθυμοι να κάνουν πίσω με την προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ, οπότε εάν γίνει η αγωνιστική κανονικά (όπως αποφάσισαν οι υπόλοιπες ομάδες) και στη συνέχεια δικαιωθεί ο Ολυμπιακός, τότε θα υπάρξει το απόλυτο μπάχαλο!

Τέλος, όσον αφορά το ματς της Τετάρτης και την παρουσία Αναστόπουλου στο ΣΕΦ, εάν δεν υπάρξει κάποιο κώλυμα, όπως εκτιμάει ο Ολυμπιακός ότι θα γίνει, τότε θα περιμένουμε να δούμε εάν θα κατέβουν οι Πειραιώτες ή θα υποβιβαστούν αυτομάτως στην Α2!

«Αφού είναι καλύτερος ο Παναθηναϊκός, γιατί δεν θέλει ξένους διαιτητές;»

Ο Γιώργος Σκινδήλιας εκ μέρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός υπογράμμισε και πάλι τη θέση των Πειραιωτών για ξένους διαιτητές, λέγοντας συγκεκριμένα: «Αν ο Παναθηναϊκός θέλει να παίξουμε με ξένους διαιτητές, λύνεται το πρόβλημα. Ο Παναθηναϊκός λέει ότι έχει καλύτερη ομάδα. Δεν κατανοούμε γιατί δεν θέλετε ξένους διαιτητές. Πρέπει να δεσμευτούμε για ένα σχέδιο για την επόμενη χρονιά. Αν δεχτείτε ξένους διαιτητές, τελείωσε το θέμα». 

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε, λέγοντας μεταξύ άλλων «Τι είναι αυτό που θέλετε, για να μην φανεί σαν κωλοτούμπα; Τι θέλετε να βγει προς τα έξω;

Καταλαβαίνετε ότι κάθε φορά που μια ομάδα θα έχει τραυματία θα προσφεύγει για να γλιτώσει τον αγώνα; Καταλαβαίνετε τι δεδικασμένο πάμε να δημιουργήσουμε; Μιλάμε 3,5 ώρες για να λέμε βλακείες; Συγγνώμη. Ο Παναθηναϊκός όπως κάθε φορά για το καλό του μπάσκετ κάθεται σε συναντήσεις. Ακούμε από πολλές ομάδες πως υπάρχουν θέματα με τη διαιτησία. Δεσμευόμαστε να συζητήσουμε όποτε θέλετε. Και εμείς έχουμε προτάσεις. Θα τις καταθέσουμε όταν έρθει η ώρα. Είμαστε εδώ για το καλό του μπάσκετ. Παράκληση προς τους ανθρώπους του Ολυμπιακού: να τελειώσει το πρωτάθλημα. Θέλουμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα πανηγυρίζοντας. Όποιος θέλει μπορεί να τοποθετηθεί».

Ο Σκινδήλιας απάντησε λέγοντας «Μιλάμε για το μεγαλύτερο σκάνδαλο. Δεν ιδρώνει κανείς εδώ μέσα. Ο ορισμός ενός διαιτητή ύστερα από παρέμβαση. Το μεγαλύτερο σκάνδαλο. Δεν υπάρχουν ούτε πρακτικά της κλήρωσης».


«Τι περιμένατε σήμερα;»

Παναγιώτης Αγγελόπουλος:
«Μας λέτε να υποχωρήσουμε και να έρθουμε τον Ιούλιο να συζητήσουμε».

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Τι είναι αυτό που θέλετε, για να μην φανεί σαν κωλοτούμπα; Τι θέλετε να βγει προς τα έξω; Τι πρέπει να βγει προς τα έξω για να φανεί ότι δεν κάνατε κωλοτούμπα; Ας μας πείτε. Τι είναι αυτό που χρειάζεστε για να σταθείτε στον Πειραιά. Πείτε μας για να τελειώνουμε. Πείτε μας τι θέλετε να βγει προς τα έξω».

Βαγγέλης Γαλατσόπουλος: «Εσείς τι περιμένατε σήμερα; Να αποφασίσουμε ότι θα έρθει η ΚΕΔ στον ΕΣΑΚΕ; Δέκα χρόνια δεν έχει γίνει το παραμικρό. Κάναμε τόσα βήματα, έχουμε τόσες προτάσεις».

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Μετά τον 15Αύγουστο θα έχετε κι άλλες προτάσεις...».

Βαγγέλης Γαλατσόπουλος: «Δεν σας ειρωνεύομαι κύριε Αγγελόπουλε. Συμφωνήσαμε όλοι να ορίσουμε ημέρα ΔΣ για αυτά τα θέματα».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός με Αγγελόπουλους-Γιαννακόπουλο - "Βάλε αυτόν τον διαιτητή μη σου..." - "Θέλετε νέο Τζήλο;"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags