Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ανησυχία για την κατάσταση στο μπάσκετ
| 2019-06-13 15:42:00

Ατάκα με μεγάλο παράπονο: «Βρήκε επενδυτή ο Προμηθέας και όχι ο ΠΑΟΚ»

Sportdog Team
Ατάκα με μεγάλο παράπονο: «Βρήκε επενδυτή ο Προμηθέας και όχι ο ΠΑΟΚ»

Κάτι συμβαίνει, τόνισε μεταξύ αλλων παράγων των ασπρόμαυρων.

ΠΑΟΚ: Ανησυχία για την κατάσταση στο μπάσκετ

Στη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, στο θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου αλλά και στην ΚΑΕ, αναφέρθηκε μιλώντας στον ARENA FM 89.4 το μέλος του Δ.Σ του Α.Σ ΠΑΟΚ, Άλκης Ισαϊάδης, ο οποίος εξέφρασε τον προβληματισμό του για το πως οι ασπρόμαυροι δεν μπόρεσαν να βρούνε επενδυτή.

Για τη πρώτη του παρουσία σε Γ.Σ του Ερασιτέχνη:

«Νομίζω στα 18 με 19 χρόνια μου. Τώρα είμαι 63. Μετά το 1975 άρχισαν να γίνονται πραγματικές γενικές συνελεύσεις. Τα θυμάμαι πολύ ζωντανά».

Για το αν υπήρχε πολύ καλό κλίμα στη χθεσινή Γ.Σ:

«Από πλευράς συγκομιδής τίτλων, δεν είχε ποτέ περισσότερους ο ΠΑΟΚ στα 93 χρόνια από την ίδρυση του. Η ναυαρχίδα συνεχίζει να είναι το ποδόσφαιρο. Οι συνελεύσεις του Ερασιτέχνη άλλες φορές ήταν πολύ ήρεμες , γιατί δεν υπήρχαν διεκδικήσεις , ή υπήρχε το μπάσκετ μπροστά. Τώρα επικεφαλής είναι το τμήμα βόλεϊ. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ασχολούνται οι γενικές συνελεύσεις με τα άλλα δύο τμήματα, από τα οποία το ένα διοικείται ακόμα από διοίκηση Πρωτοδικείου και την ΠΑΕ που ευτυχήσαμε την τελευταία εξαετία να μας αναλάβει ένας άνθρωπος σαν τον Ιβάν Σαββίδη».

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι στα καλύτερα του ή υπάρχει ανησυχία για τη κατάσταση στο τμήμα μπάσκετ:

«Ο καθένας βλέπει αυτό που θέλει. Αν ο καθένας θέλει να τρώγεται με τα ρούχα του, εντάξει. Υπάρχει κάτι που μας απασχολεί όλους. Αυτό δεν είναι φυσική εξέλιξη του πράγματος. Η κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ έχει εκφυλιστεί. Ο ΠΑΟΚ από τη στιγμή που δεν έχει ιδιοκτήτη, δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. Βλέπουμε, αν εξαιρέσει κανείς τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, τι γίνεται και στις άλλες ομάδες. Η ΑΕΚ δεν μπορεί να κερδίσει το Περιστέρι και τον Προμηθέα. Κάτι συμβαίνει. Δεν θέλω να υποτιμήσω τον Προμηθέα και συγχαρητήρια στον άνθρωπο που βάζει τα λεφτά του, ούτε το Περιστέρι. Δεν πιστεύω κανείς να θεωρεί ότι το μπάσκετ είναι στα καλύτερα του. Για μένα είναι στα χειρότερα του».

Για το πώς βρήκε επενδυτή ο Προμηθεάς και όχι ο ΠΑΟΚ:

«Γιατί στην Πάτρα δεν μπορούσε να πάρει την Παναχαϊκή. Γιατί δεν πήρε τον Απόλλωνα Πατρών; Που είναι πιο ιστορικό σωματείο. Ο καθένας θέλει να πάρει από την αρχή ένα υγιές σωματείο, να πετύχει κάτι που δεν έκαναν οι προηγούμενοι».

Για τον στόχο του γηπέδου που έθεσε ο Κατσαρής:

«Ναι φυσικά, Μετά από 93 χρόνια και αυτό το πάρτι πρωταθλημάτων και κυπέλλων, αυτό το πάρτι τίτλων, τι άλλο στόχο μπορεί να θέσει κανείς. Υπάρχει, βέβαια και πρόβλημα. Στο γήπεδο υπάρχουν στεγασμένα πολλά τμήματα του Ερασιτέχνη. Τα 5000 παιδιά που αθλούνται με τον ΠΑΟΚ. Καταλαβαίνετε τι σημαίνει για μια διετία, τριετία να αποχωρήσουμε από εκεί και να πάμε σε άλλα γήπεδα, είτε ανοικτά είτε κλειστά. Το πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο, αλλά πρέπει πια να τελειώσουμε με το θέμα του γηπέδου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags