Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο Μάικ Τζέιμς έφυγε από την Αρμάνι και βρήκε την καλύτερη δουλειά
| 2019-08-15 14:33:00

"Κουφό" αυτό που έγινε με Τζέιμς - Μίλησε με Ολυμπιακό! Τον... περιμένουν στον Παναθηναϊκό

του Pick n' Scroll
"Κουφό" αυτό που έγινε με Τζέιμς - Μίλησε με Ολυμπιακό! Τον... περιμένουν στον Παναθηναϊκό

Εξέλιξη που άφησε άφωνη την Ευρώπη. Γυρίζει στην Ελλάδα;

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο Μάικ Τζέιμς έφυγε από την Αρμάνι, πήρε αποζημίωση και βρήκε την καλύτερη δουλειά, αφού μετακόμισε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Στην πιο πλούσια ομάδα της Ευρώπης, στην ομάδα που κατέκτησε πέρυσι την Ευρωλίγκα.

Με τον Παναθηναϊκό αυτό το καλοκαίρι δεν υπήρξε κάποια ουσιαστική προσέγγιση, ώστε να συνεργαστούν και πάλι. Αντίθετα, με τον Ολυμπιακό έγιναν ορισμένες συζητήσεις, που, όμως, δεν προχώρησαν ιδιαίτερα. Ενας βασικός λόγος είναι ότι κανείς δεν ήξερε πως θα εξελιχθεί η ιστορία του Τζέιμς με την Αρμάνι. Αν θα τον άφηνε, δηλαδή, ελεύθερο ή όχι.

Ο Αμερικάνος πλέι-μέικερ υπέγραψε για ένα χρόνο στους Ρώσους και αυτό που περιμένουν όλοι είναι να δουν πώς θα προσαρμοστεί στο παιχνίδι του Δημήτρη Ιτούδη. Ήταν μάλιστα μεγάλη έκπληξη που ο Ιτούδης πήγε σε έναν παίκτη που το στυλ του δεν του αρέσει πολύ.

Το γεγονός, όμως, ότι στην ΤΣΣΚΑ δεν "έκατσαν" κάποιες περιπτώσεις από το ΝΒΑ, την οδήγησαν ώστε να πάρει έναν παίκτη που τουλάχιστον τον ξέρει και πιστεύει (ο Ιτούδης) ότι θα μπορεί να τον βελτιώσει.

Κανείς δεν ξέρει πώς θα εξελιχθεί η συνεργασία των δύο πλευρών. Είναι, όμως, για ένα χρόνο. Κανείς δεν ξέρει επίσης πως θα εξελιχθεί η χρονιά για τον Παναθηναϊκό. Πάντα, όμως, η "πράσινη" πόρτα θα είναι ανοιχτή για τον Τζέιμς και άλλωστε αποτελεί "τρέλα" για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Το επόμενο καλοκαίρι θα φανεί αν θα γίνει ή όχι η επιστροφή...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags