22/10/19 - 16:56

Ανακοίνωση-φωτιά: "Ντροπή για την ΑΕΚ - Διαλέξτε τους τρεις διατητές εσείς στο επόμενο παιχνίδι"

Στην... αντεπίθεση πέρασε το Περιστέρι.

Sportdog Team
Ανακοίνωση-φωτιά: "Ντροπή για την ΑΕΚ - Διαλέξτε τους τρεις διατητές εσείς στο επόμενο παιχνίδι"
657views 0shares

ΑΕΚ - Περιστέρι: Η ΚΑΕ Περιστέρι εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την ένσταση της ΑΕΚ και εξέφρασε την επιθυμία της να επιλέξει η Ένωση τρεις διαιτητές της αρεσκείας της για το ματς του β' γύρου.

Παράλληλα, ζητά από την «Ένωση» να αποσύρει την ένστασή της, την οποία χαρακτηρίζει κατάπτυστη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας των Δυτικών Προαστίων:

Τέρμα τα αστεία. Τα παιχνίδια κερδίζονται και χάνονται μέσα στο γήπεδο.

Αν θέλεις να λέγεσαι μεγάλη ομάδα, πρέπει πρώτα να μάθεις να χάνεις. Αρκετά με τη λάσπη στον ανεμιστήρα, προκειμένου η ΚΑΕ ΑΕΚ να δικαιολογήσει την ήττα της μέσα στο γήπεδο.

Παρότι δεν προβλέπεται σε κανέναν κανονισμό, ως ΚΑΕ Περιστέρι winmasters επιθυμούμε στον μεταξύ μας αγώνα του δευτέρου γύρου, η ΚΑΕ ΑΕΚ να προτείνει τους τρεις διαιτητές της αρεσκείας της, όποιοι και αν είναι αυτοί, για να πέσουν οριστικά οι μάσκες και να μην υπάρχει πλέον κανένα άλλοθι.

ΥΓ1: Παρακαλούμε την ΚΕΔ να κάνει αποδεκτό το αίτημα που θα της αποστείλουμε και εγγράφως, για τον ορισμό τριών διαιτητών της αρεσκείας της ΚΑΕ ΑΕΚ στον μεταξύ μας αγώνα του δευτέρου γύρου.

ΥΓ 2: Είναι ντροπή μια μεγάλη ομάδα όπως η ΚΑΕ ΑΕΚ να μην μπορεί να αποδεχθεί μια καθαρή ήττα μέσα στο γήπεδο και ταυτόχρονα να στοχοποιεί πάλι ανθρώπους. Πολλώ δε μάλλον, όταν αυτή την πρακτική στοχοποίησης καταδίκασαν πέρυσι στον ΕΣΑΚΕ απερίφραστα ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ. Δάσκαλε που δίδασκες…

ΥΓ 3: Περιμένουμε από την ΚΑΕ ΑΕΚ, έστω και την ύστατη ώρα, να αποσύρει αυτή τη, λίαν επιεικώς, κατάπτυστη ένσταση και να σταθεί επιτέλους στο ύψος των περιστάσεων.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ