Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερές ατάκες "Σόφο" - "Ποιος μπορεί να μου κλέψει τη δουλειά που έχω κάνει; Με στεναχωρεί που..."
| 2019-11-19 20:57:00

Τρομερές ατάκες "Σόφο" - "Ποιος μπορεί να μου κλέψει τη δουλειά που έχω κάνει; Με στεναχωρεί που..."

Sportdog Team
Τρομερές ατάκες "Σόφο" - "Ποιος μπορεί να μου κλέψει τη δουλειά που έχω κάνει; Με στεναχωρεί που..."

Το κίνητρό του για να ξαναπαίξει και τι τον στεναχωρεί.

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης επανεμφανίστηκε στα παρκέ με τη φανέλα του Ιωνικού κόντρα στον Παναθηναϊκό και μίλησε για την επιστροφή του ως καλεσμένος του Βασίλη Σκουντή στην εκπομπή "Pick n' Roll" της Cosmote TV.

O "Σόφο" τόνισε ότι έχει δουλέψει σκληρά στην καριέρα του και κανείς δεν μπορεί να του "κλέψει" τον ιδρώτα με τα λόγια, ενώ υποστήριξε πως τον στεναχωρεί η κριτική που του έχει ασκηθεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Ωραίο συναίσθημα. Περίεργο βέβαια. Είναι ευχάριστο. Όταν μου είπε ο κόουτς Βετούλας ότι θα ξεκινήσω στην 5άδα, σκέφτηκα: "ΟΚ, πάμε ξανά". Παίζω επαγγελματικά από τα 15 μου κι έχει γίνει κομμάτι της ζωής μου.

Επέστρεψα, γιατί ήθελα να με δουν τα παιδιά μου να παίζω. Επίσης, μιλούσα με τον Παπαλουκά και συζητούσαμε πόσο ωραίο θα ήταν να μας ξαναδούν τα παιδιά μας να αγωνιζόμαστε. Ένα άλλο περιστατικό που με παρακίνησε ήταν ότι η κόρη μου με ρωτούσε τι δουλειά κάνω".

Σε ερώτηση για τις αντιδράσεις μετά την εμφανισή του στο παιχνίδι που είχε φορέσει την φανέλα των Τρικάλων, απάντησε: "Δεν ήταν κι από τις καλύτερές μου στιγμές, αλλά δεν είναι στο χέρι μου να ελέγξω τον κόσμο. Ο καθένας μπορεί να εκφράσει την άποψή του. Τότε αποφάσισα να παίξω γιατί η ομάδα με είχε βοηθήσει να μπω σε διαδικασία επιστροφής. Μου ζήτησαν να παίξω και μπορούσα να αρνηθώ, αλλά δεν ήθελα».

Για την κριτική που του έχει ασκηθεί, είπε: "Ποιος μπορεί να μου κλέψει με τα λόγια τη δουλειά που έχω κάνει; Με στεναχωρεί μεν, αλλά ξέρω ότι έχω ρίξει τον ιδρώτα μου. Ίσως να μπορούσα να έχω κάνει περισσότερα, αλλά είναι άλλο θέμα αυτό".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags