Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Πάντα στην οκτάδα ο ΠΑΟ, "έπεσε" ο Ολυμπιακός - Έρχονται ματσάρες στη... διαβολοβδομάδα!
Μπάσκετ
| 2019-12-14 00:17:00

Πάντα στην οκτάδα ο ΠΑΟ, "έπεσε" ο Ολυμπιακός - Έρχονται ματσάρες στη... διαβολοβδομάδα!

Sportdog Team
Πάντα στην οκτάδα ο ΠΑΟ, "έπεσε" ο Ολυμπιακός - Έρχονται ματσάρες στη... διαβολοβδομάδα!

Βαθμολογία, αποτελέσματα και πρόγραμμα της Eurooleague.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Με ήττες συνέχισαν στην 13η αγωνιστική της Euroleague οι δύο ελληνικές ομάδες, καθώς ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Παρασκευής ηττήθηκε στην Μπαρτσελόνα με 98-86, ενώ την Πέμπτη ο Ολυμπιακός είχε στη Μαδρίτη από τη Ρεάλ με 93-77.

Οι «πράσινοι» με αυτή την ήττα έπεσαν στο 8-5 και πλέον ισοβαθμούν στην 5η θέση με τη ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που έχει το ίδιο ρεκόρ, ενώ οι Πειραιώτες με ρεκόρ 5-8 παραμένουν εκτός οκτάδας.

Στα υπόλοιπα αποψινά αποτελέσματα, η Βιλερμπάν έκανε την έκπληξη και επικράτησε με 89-82 της Αρμάνι Μιλάνο, η οποία παρά το εντυπωσιακό της ξεκίνημα στη σεζόν πλέον μετράει τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Η Βαλένθια πήρε σπουδαίο «διπλό» με 86-82 κόντρα στη Ζαλγκίρις, ενώ η Μπάγερν Μονάχου νίκησε στην έδρα της με 77-69 τη Ζενίτ.

Οι ομάδες επικεντρώνονται από σήμερα κιόλας στα επόμενα παιχνίδια, καθώς ακολουθεί... διαβολοβδομάδα. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Τρίτη τη Φενέρ και την Πέμπτη πηγαίνει στο Ισραήλ για να παίξει με τη Μακάμπι, ενώ ο Ολυμπιακός την Τετάρτη υποδέχεται στο ΣΕΦ τη Χίμκι και την Παρασκευή παίζει στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags