Facebook Pixel "Πάμε για τις τρεις κούπες"
| 2011-10-07 13:41:00

"Πάμε για τις τρεις κούπες"

"Πάμε για τις τρεις κούπες"

Πάντα υψηλοί οι στόχοι του μπασκετικού Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τον Άλεξ Μάριτς.

Αναλυτικά η συνέντευξή του στο "sport24.gr":

Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από την ομάδα και τους νέους παίκτες;

"Μέχρι στιγμής όλα είναι καλά... Έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε και ουσιαστικά αυτή την εβδομάδα κάναμε την πρώτη μας προπόνηση με όλους τους παίκτες στο δυναμικό μας. Έχουμε πολύ δουλειά ακόμα μπροστά μας"

Πολλοί υποστηρίζουν ότι φέτος θα είσαι η καλύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού λόγω των τραυματισμών σου πέρυσι... Αισθάνεσαι ότι είναι ένα νέο ξεκίνημα για σένα;

"Σίγουρα είναι ένα νέο ξεκίνημα, γιατί πέρυσι έχασα πολύ μεγάλο μέρος της σεζόν λόγω του τραυματισμού μου. Είχα αγώνες το καλοκαίρι με την Εθνική ομάδα και τους χρησιμοποίησα για να αποκτήσω την κατάλληλη φυσική κατάσταση και να ξαναρθω σε φόρμα. Νιώθω πολύ καλύτερα φέτος από ότι πέρυσι"

Οι στόχοι του Παναθηναϊκού φέτος;

"Σίγουρα είναι οι τρεις κούπες. Είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης και δεν συμβιβαζόμαστε με την δεύτερη θέση πουθενά. Θέλουμε να διεκδικήσουμε πάλι το Ευρωπαϊκό και να πάρουμε το νταμπλ στην Ελλάδα"

Οι παίκτες που έχουν έρθει από το ΝΒΑ λόγω lock out, σου προκαλούν καθόλου φόβο;

"Δεν φοβάμαι και δεν μπορείς να φοβάσαι κανέναν όταν μπαίνεις στο γήπεδο. Έχω αντιμετωπίσει και στο παρελθόν εξάλλου παίκτες που έχουν παίξει στο ΝΒΑ ή έπαιξαν μετά. Θα έχει και ενδιαφέρον να δούμε τι θα κάνουν οι ομάδες τους, όταν αυτοί φύγουν... Ίσως να εξελιχθεί σε μεγάλο μειονέκτημα"

Οι προσωπικοί σου στόχοι;

"Να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ περισσότερο. Να της δώσω όσα περισσότερα μπορώ και να κάνω αυτά που μου ζητάνε οι προπονητές μου μέσα στο γήπεδο. Χρωστάω στην ομάδα από πέρυσι και νιώθω έτοιμος για να ξεπληρώσω"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags