Facebook Pixel «Τεράστια ζημιά για το Δημόσιο η χρεωκοπία της ΑΕΚ!»
| 2012-05-26 16:52:00

«Τεράστια ζημιά για το Δημόσιο η χρεωκοπία της ΑΕΚ!»

«Τεράστια ζημιά για το Δημόσιο η χρεωκοπία της ΑΕΚ!»

Πάνω από 8 εκατ. ευρώ ετησίως, καθώς και τα 25 εκατ. ευρώ των χρεών που υπάρχουν αυτή τη στιγμή θα χάσει το Κράτος, αν η ασφυκτική πίεση της Εφορίας «πνίξει» οικονομικά την ΠΑΕ - Η ανάλυση του Δημητρέλου, στην επιστολή του προς τον Πρωθυπουργό, το Υπουργείο Οικονομικών και τη ΦΑΕ Αθηνών.

Οι υπεράνθρωπες προσπάθειες της διοίκησης της ΑΕΚ να βρει λύσεις (έστω και πρόσκαιρες) για την εξασφάλιση της αδειοδότησης, έχουν πέσει στο κενό. Ο βασικότερος λόγος είναι ότι σε κάθε κίνησή τους οι Κιτρινόμαυροι συναντούν απέναντί τους την Εφορία, η οποία έχει επιδοθεί το τελευταίο διάστημα σε ένα πρωτοφανές «κυνήγι» σε βάρος της ΑΕΚ, τη στιγμή που δεν φαίνεται να τηρείται η ίδια στάση απέναντι σε άλλες προβληματικές ΠΑΕ...

Μέσα σε λίγες μέρες, η ΦΑΕ Αθηνών δέσμευση τα έσοδα της ΑΕΚ από τη Σούπερ Λίγκα (τηλεοπτικό συμβόλαιο και άλλα), από τον ΟΠΑΠ (για τη χορηγική τους συμφωνία), αλλά και από την ΕΠΟ (για τη συμμετοχή της ομάδας στο Europa League). Η ΑΕΚ έχει καταθέσει για την πρώτη υπόθεση αίτηση για άρση της δέσμευσης των εσόδων της, ενώ το ίδιο θα κάνει εντός των ημερών και για τις άλλες δύο περιπτώσεις, ενώ θα προχωρήσει και στην κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων, με στόχο να επισπεύσει τη διαδικασία και να καταφέρει όσο το δυνατόν πιο σύντομα να ξεμπλοκάρει τα έσοδά της.

Διαβάστε το υπόλοιπο ρεπορτάζ στο aek365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags