Facebook Pixel «Δεν χάθηκε ακόμα τίποτα»
Ποδόσφαιρο
| 2011-02-18 01:38:00

«Δεν χάθηκε ακόμα τίποτα»

«Δεν χάθηκε ακόμα τίποτα»

Στον Μάκη Χάβο δεν άρεσε φυσικά η ήττα από την ΤΣΣΚΑ, αλλά ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν τα έβαψε μαύρα, λέγοντας ότι «δεν χάθηκε ακόμα τίποτα».

"Θεωρώ ότι ξεκινήσαμε καλά, ειδικά στα πρώτα 25 λεπτά επιβάλλαμε τον ρυθμό μας αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να σκοράρουμε.

Σε μια ανύποπτη φάση οι αντίπαλοι πέτυχαν γκολ και εμείς πέσαμε ψυχολογικά. Στο δεύτερο ημίχρονο ισορροπήσαμε, χάσαμε μια καλή ευκαιρία με τον Ελ Ζαρ αλλά δεν καταφέραμε τίποτα καλύτερο. Πάντως, τα παιδιά έκαναν τεράστια προσπάθεια".

Για την συμμετοχή του Τσουκαλά δεξιά στην επίθεση: "Θεωρώ ότι ξεκινήσαν οι παίκτες που έπρεπε. Σίγουρα ο καθένας έχει την άποψή του, εγώ θεώρησα ότι αυτοί έπρεπε να ξεκινήσουν".

Για την συμμετοχή του Βιτόλο στην αρχική ενδεκάδα: "Ένας παίκτης με την προσωπικότητα και το στυλ του Βιτόλο θεώρησα ότι έπρεπε να παίξει. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι στο Ζάγκρεμπ έπαιξε με σπασμένο μηνίσκο"

Για το τελικό αποτέλεσμα: "Θα ήταν καλό να κερδίζαμε σήμερα και ακόμη καλύτερα να μην δεχόμασταν γκολ. Πάντως δεν χάθηκε τίποτα ακόμη, ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ότι του ταιριάζουν τα δύσκολα. Έχει τελειώσει μόνο το πρώτο ημίχρονο"

Για την αλλαγή του Χαλκιά στο ημίχρονο: "Τις προηγούμενες ημέρες προπονήθηκε κανονικά, αλλά στο ημίχρονο ένιωθε ενοχλήσεις και ζήτησε αλλαγή. Ήταν αναγκαστική".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags