Facebook Pixel «Ως εδώ... ο Σισέ, αηδιασμένος»!
| 2011-02-20 14:10:00

«Ως εδώ... ο Σισέ, αηδιασμένος»!

«Ως εδώ... ο Σισέ, αηδιασμένος»!

Η δήλωση του Τζιμπρίλ Σισέ πως είναι η τελευταία του χρονιά στην Ελλάδα απασχόλησε τον διεθνή Τύπο (ιδιαίτερα τον γαλλικό), ενώ γίνεται αναφορά και στα όσα έλαβαν χώρα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

L’ equipe.fr: «Ο Σισέ έσπασε, είναι θυμωμένος», είναι ο βασικός τίτλος της γαλλικής ιστοσελίδας και αναφέρεται στον Τζιμπρίλ Σισέ, ενώ τονίζει πως Μπορντό και Γιουβέντους τον ήθελαν κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Francefootball.fr: «Αρρωστημένος ο Σισέ από την Ελλάδα», αναφέρει το «France Football» για το ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού. Επίσης, σχολιάζει τις φάσεις που «φωνάζει» ο Σισέ και το «τριφύλλι», και τονίζει χαρακτηριστικά, για τον Καλόπουλο, «έριξε λάδι στην φωτιά»...

Rmc.fr: «Φεύγω!», ο βασικός τίτλος του «Radio Monte Carlo», που έχει σαν βασικό του θέμα στο ποδόσφαιρο το ντέρμπι, εστιάζοντας στον Τζιμπρίλ Σισέ. Κάνει αναφορά στην κόκκινη του Βασίλη Τοροσίδη, αλλά και στις δηλώσεις του αρχηγού του Παναθηναϊκού.

Newsticker.sueddeutsche.de: «Βιαιότητες στο ελληνικό ντέρμπι», ο τίτλος της γερμανικής ιστοσελίδας. Δεν παραλείπει να αναφερθεί στην επίθεση των οπαδών του Ολυμπιακού με την λήξη του αγώνα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και στο κακώς ακυρωθέν γκολ του γκολ του Κώστα Κατσουράνη.

Eurosport.com: Και σε αυτό το μεγάλο πρακτορείο ειδήσεων γίνεται εκτενή αναφορά στο ντέρμπι, τις βιαιοπραγίες, και τις δηλώσεις του ντέρμπι, με πιο ειδική αναφορά στον Τζιμπρίλ Σισέ.

Reuters.com: Ένα από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία ασχολείται με το ντέρμπι των «αιωνίων», και όσα έγιναν σε αυτό, ενώ και πάλι γίνεται αναφορά στον Γάλλο σούπερ σταρ και στις δηλώσεις του Δημήτρη Γόντικα.

Αs.com, Marca.com: Τα δύο ισπανικά μέσα ενημέρωσης κάνουν απλή αναφορά στο ντέρμπι αναφέροντας για νίκη του Ερνέστο Βάλβέρδε.

Ολλανδική ιστοσελίδα κάνει ιδιαίτερη μνεία στον Κέβιν Μιραλάς, χρίζοντάς τον πρόσωπο του ντέρμπι, και φιλοξενούν αρκετές εντυπωσιακές εικόνες από τον κόσμο στο Καραϊσκάκη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags